TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Evida Service A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 05-07-2022

GIS-specialist til at udvikle og drifte Evidas systemer

Vil du med på en spændende udviklingsrejse? Evida er det statslige gasdistributionsselskab, og vi er i fuld gang med at opbygge virksomheden på et solidt fundament fra tre sammenbragte selskaber. Dermed får du en unik mulighed for at være med til at bygge op og præge den virksomhed og kultur, vi skal være og have i Evida.

Om jobbet
En af grundpillerne i vores forretning er vores GIS-systemer med et kæmpe kortmateriale og ledningsdokumentation over vores 18.000 km gasrør, 400.000 stikledninger, MR-stationer og biogastilslutningsanlæg samt fremtidens gasinfrastruktur banker på med brint og grøn CO2. Det er her, du kommer ind i billedet, som en der dels kan sikre, at GIS-systemerne kører, dels kan udvikle vores GIS-værktøj og integrationen til andre it-systemer.

Vi arbejder med Oracle og SQL Servere, ArcGIS PRO og ArcGis UN, G/Technology til ledningsregistrering. FME-software, analyseværktøjer, GeoMedia mfl.

Sammen med dine kolleger, sørger du for, at systemerne kører, bliver opgraderet og grænsefladerne til andre it-systemer tilrettet og udviklet. I den opbygningsfase, vi er i, er der også en stor opgave i at sammenkøre og konvertere data mellem systemerne.

Din profil
Har du erfaring med programmering i Python, eller SQL-scripting, udvikling af støtteværktøjer og automatisering af processer, kan det være en anden indgang til jobbet. Er du nyuddannet, skal du bestemt heller ikke holde dig tilbage fra at søge.

Som person er du serviceminded og teamorienteret. Du har sans for detaljen og lyst til at udvikle dig selv, dine opgaver og din arbejdsplads.

Du bliver del af et velfungerende og samarbejdende GIS-team, hvor vi samler på medarbejdere, som kan og vil på egen hånd og sammen med andre. Vi skal til at konsolidere vores to GIS-systemer i én ny ArcGIS platform. Du bliver en del af processen og skal blandt andet være med til at sikre, at ingen data går tabt, og at allerede udviklede funktioner og kontroller kommer med over i det nye system. Du får derfor en unik mulighed for at være med til at opbygge og udvikle vores måde at arbejde og være sammen på.

Vi tilbyder
Vi sætter pris på kolleger, som kan og vil på egen hånd og sammen med andre, og vi sætter en ære i at finde løsninger sammen.
Hos os kan du i fællesskab med mere end 430 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Du får:

  • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
  • Selvstændige ansvarsområder, men med sparring og support fra resten af teamet
  • Personlig og faglig udvikling og god sparring med din leder
  • Rigtig god mulighed for fleksibilitet, herunder op til 2 dage om ugen, hvor du arbejder hjemmefra
  • Dygtige ledere og kolleger på tværs i Evida
  • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme, ordentlighed og handlekraft 
  • Rig mulighed for at sætte eget præg på alle vores opgaver

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Thomas Haagensen på tlf. 20 90 58 12.

Send os din ansøgning hurtigst mulig, da vi holder samtaler løbende.

Om Evida
Evida er Danmarks nationale gasdistributør. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi bygger en ny virksomhed op samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Hver eneste dag står vi over for store forandringer. Vi skal sammen finde nye løsninger og nye veje til bedre energi. Det kræver mange hænder til at løfte opgaven. Og det kræver mod på at finde løsninger på problemer, der ikke er set før.

 

Læs mere om os på evida.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Evida Service A/S
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf:
20905812
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2022
Udløber:
29-08-2022
Kviknummer:
LJA-83793970
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed