TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Evida

|
Midtjylland
|
Indrykket 26-03-2021

GIS-tekniker

GIS-tekniker – bliv en del af den grønne omstilling

Vil du sætte din viden og ekspertise i spil, mens du arbejder i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur?
Hos Evida bliver du en vigtig brik i den danske energiforsyning og grønne omstilling, hvor du sammen med dine dygtige og engagerede kolleger indgår i den daglige drift i GIS.


Vi forandrer Danmarks gasforsyning
Evida driver, vedligeholder og anlægger gasdistributionsnettet i hele landet, som en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Vi projekterer, anlægger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Hvis vi ikke møder på arbejde, så mister 375.000 hjem deres varme, og produktionen i 35.000 virksomheder går i stå. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

En hverdag med GIS i centrum
Du får din daglige arbejdsgang på Evidas hovedkontor i Viborg, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i Middelfart og Stenlille, så du kan forvente rejsedage til disse lokationer indtil september 2021.

Evida er en fusion af HMN GasNet og Dansk Gasdistribution, hvor vi er midt i processen med at skabe ét fælles Evida.  Det sker bl.a. ved at samle it-systemer.Derfor vil du som GIS-tekniker være en stor del af den proces, det er at sammenlægge GIS-system og data i ArcGIS og G/technology til et samlet system.

Herudover kommer du til at:
 

  • lave indlægning og udtræk af landmålingsdata samt øvrig administration i GIS-systemet, eksempelvis udtræk til rapporter
  • have løbende kontakt med gasteknikere og tekniske indmålere
  • medvirke til den generelle digitalisering i afdelingen
  • besvare henvendelser via telefon og mail vedr. ledningsforespørgsler fra både entreprenører, projekterende virksomheder, kommuner, privatpersoner m.m.

Vil du være en del af et team med gode kolleger?
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en spændende virksomhed, som er under forandring.
Du bliver en del af et velfungerende og engageret team i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er gode muligheder for at udvikle sig fagligt såvel som personligt.

Kan du spejle dig i at være nysgerrig, målrettet, handlekraftig og har lyst til at dele ud af din store indsigt i GIS? Så kan det være dig, vi leder efter.

Vi forventer, at du har et solidt kendskab til GIS og ser meget gerne, at du gjort dig erfaringer med ArcGIS eller andre ESRI-produkter.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder af GIS Thomas R. Haagensen på telefon 20 90 58 12 eller trh@evida.dk

Læs mere om os på evida.dk, og send os din ansøgning på evida.dk/job.
Stillingen ønskes besat hurtigst mulig  


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf:
20905812
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2021
Udløber:
19-04-2021
Kviknummer:
LJA-81882725
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
HMF Group A/S
Aarhus, Østjylland
Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande, Midtjylland
Gem annonce