TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Geodatastyrelsen

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-04-2021

GIS/Datamanager til søkortkontoret i Geodatastyrelsen

Søkortkontoret er i en rivende udvikling, hvor digitalisering, forandring af arbejdsprocesser og nye teknologiske muligheder fylder i en hverdag, hvor sikker navigation til søs stadig er vores vigtigste prioritet. I denne omstillingsproces har vi brug for en medarbejder med flair for datamanagement af spatiale data og arbejde med GIS-værktøjer til vores team Datamanagement og -leverancer.

Søkortkontoret har vedtaget en flerårlig strategi med mål om at have en mere datadrevet søkortproduktion. Det betyder at vi skal have opbygget et overblik alle data der indgår i den samlede produktion af søkort og relaterede produkter. Flere af disse data skal analyseres og efter aftale med dataleverandører skal disse data indhentes til Søkortkontoret på en smartere måde, så de kan understøtte en fremtidig datadrevet søkortproduktion.

Derudover varetager Søkort kontoret også MSDI for Marine data i Danmark. Et data område som i den kommende tid vil udvikle sig kraftigt med anvendelse af de nye Marine S-100 standarder og den øgede ressource udnyttelse på havet.

Har du lyst til at være med til at drive, supportere og udvikle vores igangværende GIS-arbejde og implementere søkortkontorets datamanagement og –forvaltningsprincipper, sammen med engagerede kolleger i et tværfagligt og internationalt miljø? Så er det dig, vi søger.

Opgaver

Du skal medvirke til

 • implementering af fælles principper for datamanagement og –forvaltning i Søkortkontoret
 • opbygning af et dataoverblik, som vi efterfølgende skal gennemgå og beslutte forberedelse og udvikling af ETL- og dataservices, som vil understøtte udviklingen af en datadreven søkort­produktion
 • opbygning en fælles datadistributions-platform, som skal sikre at data kommer ind og ud af Søkortkontoret optimalt i forhold til vedligehold og produktion af søkort samt deling af data
 • support til kollegaer i håndtering af data og opgaver i GIS-værktøjer og andre værktøjer
 • bidrage til drift og udvikling af vores MSDI-platform, hvor vi sammen med en række andre styrelser deler marine data, som understøtter forvaltningen og planlægningen på havet.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse, og at du er nysgerrig af natur på teknologi, processer, data og metoder. Måske er du helt nyuddannet eller også har du et par års erfaring med datamanagement og/eller GIS-opgaver i en anden virksomhed. Herudover forventer vi, at:
 • Du har erfaring med håndtering og manipulering af spatiale data
 • Du har erfaring med GIS-værktøjer – meget gerne ArcGIS,og WebGis som vi anvender i GST
 • Du har en løsningsorienteret tilgang til tingene, og kan se anvendelsesmuligheder med teknologi og data
 • Du har et øje for værdiskabelsen, brugerens behov, samt forbedringspotentialer
 • Du skal være åben for at lære nyt og naturligt dele din viden og erfaringer med dine kollegaer
 • Du evner at opbygge gode samarbejdsrelationer med både fageksperter, procesansvarlige samt system-/udviklingseksperter, har gode koordineringsevner og kan bevare overblikket
 • Du må gerne have viden om datamanagement og dataforvaltning (governance)

Herudover er det et must, at du har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på både dansk og engelsk samt sans for detaljen. I dit daglige arbejde er du omhyggelig, tålmodig og grundig.

Vi tilbyder

Der er tale om en stilling med stor selvstændighed i et dedikeret kontor med mange interne og eksterne samarbejdsflader. Geodatastyrelsen ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksible arbejdsvilkår. Herudover ligger Geodatastyrelsen skønt placeret lige ned til Limfjorden i Nørresundby. Læs mere om GST og vores opgaver på www.gst.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby.

Ansøgning og spørgsmål

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte kontorchef Niels Tvilling Larsen, telefon 72 54 53 31 eller funktionsleder Torben W. Rasmussen telefon 72 54 50 52.

Vi skal have din ansøgning inkl. CV senest onsdag d. 21. april. Vi forventer at afholde samtaler inden 1. maj.

Ansættelsen er betinget af, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde godkendelsen gennem ansættelse.Geodatastyrelsen er den del af Klima,- Energi-, og Forsyningsministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark og Grønland.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Geodatastyrelsen
Lindholm Brygge 31
9400 Nørresundby
Tlf:
72545000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2021
Udløber:
21-04-2021
Kviknummer:
LJA-81926453
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Altansmeden 2021 ApS
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce