TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

|
Vestjylland
|
Indrykket 06-07-2021

Grafiker med digitale skills og flair for fotografering

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger en kreativ, nytænkende og selvkørende grafiker til vores kommunikationsafdeling.

Har du mod på at være med til at udvikle og styrke vores grafiske kommunikation – både digitalt og offline? Bobler din hjerne over af idéer og visuelle virkemidler? Er du fascineret af at skabe flotte billeder og helstøbte fortællinger?
 

Så er du måske vores nye kollega i kommunikationsafdelingen. Afdelingen har det overordnede ansvar for kommunikation og markedsføring af erhvervsskolens flere end 35 uddannelser.

 

Er du klar til en digital rejse i højt tempo?
Som grafiker med digitale skills og flair for fotografering vil du få en afvekslende hverdag med stor kontaktflade, hvor du kommer til at løse mange typer af opgaver inden for det grafiske felt.

 

Vi er midt i en spændende digital rejse, hvor vi kontinuerligt øger vores fokus på blandt andet sociale medier. Derfor søger vi en grafiker, som kan tage ansvar for udvikling og design af alt fra annoncer, opslag og stories til video, animationer og grafik.

 

Dine evner med et kamera er et plus, når du udtænker og producerer sjove og aktuelle stories på fx Facebook og Instagram. Til den alsidige opgaveportefølje hører også fotografering af medarbejdere, udlærte svende, dimissioner og andre begivenheder i samarbejde med skolens journalist.

Andre grafiske opgaver kan være fx opsætning af brochurer, messemateriale og roll-ups.

 

Eksempler på opgaver
• Indhold til SoMe og web – bannere, grafik, animationer, video, opslag, stories m.m.
• Udvikling og opsætning af diverse offline-materialer – fx flyers, foldere og brochurer, materiale til messer og åbent hus, outdoor, annoncer, plakater, roll-ups og visitkort
• Kontakt til trykkerier og grafiske samarbejdspartnere
• Korte tekster til kampagnemateriale
• Tage medarbejderportrætter og fotos af afdelinger, svende, dimissioner og andre begivenheder til intranet, hjemmeside og øvrige formål + billedbehandle fotos
• Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside og 25 infoskærme via CMS
• Digitale præsentationer af mockups, kampagneoplæg og lignende
• Sikre at de grafiske produktioner i huset overholder vores designlinje
• Udvikling af vores interne kommunikationsmaterialer
• Samarbejde med grafiske skolepraktik-elever
• Diverse ad hoc-opgaver

 

Om dig
Den brede palet af opgaver stiller naturligvis krav til dine skills.
Vi forventer, at du er en dygtig grafiker med et skarpt øje for æstetik. Måske kommer du fra et kreativt bureau, har været selvstændig eller siddet i lignende stilling.

 

Du formår at bringe hele din grafiske, digitale og fotografiske værktøjskasse i spil og har lyst til at udfordre status quo. Du skriver flydende og fejlfrit dansk og kan selv fange fejl og tilpasse tekster, når det er nødvendigt, før materialer forlader huset.

 

Til det formål er du rutineret i Adobe-pakken, herunder Illustrator, InDesign og Photoshop, Premiere Pro og After Effects. Du har erfaring med at producere indhold til sociale medier, opdatering af hjemmesider og kendskab til annonce-administration og -formater, herunder basal viden om CSS og HTML. Samtidig er du fremme i skoene på digitale trends og har sans for kommunikation til en lang række forskellige målgrupper – fx elever, virksomheder, forældre og politiske interessenter.

 

Du elsker at udvikle kreative løsninger, og så har du en god forståelse for de kommunikationsopgaver, dit arbejde skal understøtte. Desuden arbejder du struktureret, effektivt og har et godt overblik, så du kan overskue mange opgaver på samme tid. Gode koordineringsevner, respekt for deadlines og de gældende designlinjer er en selvfølge.

 

Som person er du udadvendt, selvstændig og samvittighedsfuld med fokus på at følge op på både interne og eksterne aftaler.

 

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er en uddannelsesinstitution med ca. 2.600 elever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum (Agroskolen). Vi tilbyder en lang række forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX, 10. klasse samt kurser og efteruddannelse.

 

Yderligere oplysninger om stillingen
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kan kommunikationschef Lars Haslev kontaktes indtil den 1. august på mail laha@herningsholm.dk – fra den 2. august også på mobil 2542 4850.

 

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2021.
Ansættelsen er på fuld tid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.
Betalt attraktiv pensionsopsparing.

 

Elektronisk ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser sendes via knappen "søg jobbet".
Send også eksempler med på tidligere arbejde, som du er særlig stolt af.

 

Ansøgningsfrist
Onsdag den 11. august kl. 9.00.
Vi forventer at afholde første samtale i uge 33 og anden samtale i uge 34.
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
Lillelundvej 21
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
72134500
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-07-2021
Udløber:
11-08-2021
Kviknummer:
LJA-82349054
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed