TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

PersonaleBørsen

|
Østjylland
|
Indrykket 07-04-2021

Grafiker til Aarhus V

For kunde beliggende i Aarhus Vest, søger vi en kreativ grafiker til vikariat indtil 1.7.2021.

Du får ansættelse på virksomhedens kædekontor i Aarhus V, og får til opgave, at supportere medlemmerne med salgsfremmende materiale, såsom

  • Produktark
  • Annoncer
  • Online markedsføring
  • diverse salgsfremmende aktiteter

De primære opgaver vil være opsætning af ovenstående. Kan du rentegne og fritlægge er det en fordel, men ikke et krav, da størstedelen af disse opgaver ligges ud af huset. Der arbejdes i Adobe, og kendskab og erfaring med dette program er helt klart en fordel.

Du bliver en del af en marktingafdeling med 6 dedikerede og dygtige medarbejder, der alle brænder for at give medlemmerne den bedste service og knivskap kvalitet.

Medlemmerne er "kunderne", og det forventes at du er lydhør og serviceminded, og at du via dialog finder frem til det bedst tænkelige løsning for "kunden".

Du har erfaring fra den grafiske branche, gerne fra et reklamebureau, hvor du er vant til at udfakturere timer. Som person er du imødekommende og serviceminded, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Du er kreativ og idérig, og deler gerne ud af dine erfaringer - men forstår stadig, at spille indenfor rammerne, udstukket af virksomheden.

Du er relativ selvkørende, men trives også i en afdeling hvor man løfter i flok.

Stillingen er estimeret til 37 timer om ugen.

Der er tale om en stilling med snarlig tiltrædelse. Vi behandler derfor ansøgningerne i takt med at vi modtager dem. Har du interesse i denne stilling, skal du endelig ikke tøve, men send dit CV og en ansøgning hurtigst muligt på nedenstående link.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
PersonaleBørsen
Industrivej 12
8220 Brabrand
Kontaktperson
 
Tlf:
70277661
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2021
Udløber:
02-06-2021
Kviknummer:
LJA-81928202
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Job i virksomheden
PersonaleBørsen
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
HMF Group A/S
Aarhus, Østjylland
Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande, Midtjylland
Gem annonce