TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncern HR

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-02-2021

Grafiker til Det Kriminalpræventive Råd - deltid (tidsbegrænset)

København, Rigspolitiet, Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd søger en dygtig og kreativ grafisk designer 20 timer om ugen til at udføre en bred vifte af grafiske opgaver. Du kommer både til at arbejde med større kreative koncepter og mindre enkeltstående opgaver. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2022.

Det Kriminalpræventive Råd (DKR) er et statsligt råd, der arbejder for at mindske kriminaliteten og øge trygheden i samfundet. Det gør vi ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. Den visuelle formidling spiller en afgørende rolle, og derfor søger vi en grafiker. Arbejdstiden vil blive fordelt på to-tre dage ugentligt som udgangspunkt på faste dage.

Som grafiker bliver du en del af vores kommunikations- og analyseteam, hvor du skal styrke DKR’s visuelle udtryk og bidrage til, at vores indsatser og undersøgelser når ud til vores målgrupper, deriblandt borgere, beslutningstagere, professionelle aktører og medier. En væsentlig opgave bliver, at du skal løse grafiske opgaver for Nabohjælp. Du kommer til at arbejde på tværs af huset og får en række engagerede og dygtige kollegaer, som vægter faglig sparring højt. Vi har en uformel tone og stor frihed i opgaveløsningen.

Dine opgaver dækker meget bredt, både analog og digital, og du skal lave alt fra layout og design af publikationer, rapporter, PowerPoint-præsentationer, fakta-ark, invitationer, direct mails, webdesign, SoMe-opslag, infografikker, GIFs, skabeloner og fotoredigering. Du er også med til at ideudvikle koncepter til Nabohjælp og DKR’s større indsatser, og du vil få ansvaret for at opdatere og udvikle vores designmanualer. Kort sagt så rummer stillingen et væld af grafiske og layoutmæssige opgaver.

Om dig
Du er kreativ og fuld af gode ideer til, hvordan vi kan fortælle vores historier med billeder og grafik. Du er god til at overholde deadlines og arbejder struktureret. Du må gerne udfordre os og byde ind med skæve ideer – med respekt for DKR som et statslig råd, der skal fremstå kompetent og troværdigt. Du har en serviceminded, professionel og udadvendt natur, der gør det nemt for dig at opbygge og vedligeholde de relationer, som er nødvendige i dit daglige arbejde. Derudover har du et løsningsorienteret mindset, og det falder dig naturligt at tage ansvar for dine opgaver. Som person har du et godt overblik, også når det går stærkt.

Du arbejder hjemmevant med Adobe-pakken, særligt InDesign og Photoshop. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til filmproduktion – dvs. kan filme og redigere små film til sociale medier, hjemmeside og digitale nyhedsbreve.

Du har en relevant grafisk uddannelse, og er måske nyuddannet med erfaring fra et studiejob, grafiker i et reklamebureau eller selvstændig, der ønsker et fast timetal hos en enkelt kunde.

Dine opgaver:
• Grafiske opgaver til trykt og digital kommunikation
• Layout og tryk af publikationer
• Billedbehandling og billedresearch
• Produktionsstyring af opgaver i samarbejde med trykkerier.
• Løbende udvikling af DKR’s og Nabohjælps designmanualer

Som person er du:
• God til at eksekvere, holde overblik og overholde deadlines
• En teamplayer og en god kollega
• Ansvarsfuld og fleksibel
• Nysgerrig – også over for hvad der sker generelt i organisationen.

Om os
Vi er en spændende organisation, hvor vi arbejder for en vigtig sag. Som netværksorganisation har vi en bred berøringsflade med vores medlemsorganisationer og samarbejdspartnere fra alle dele af samfundet. Vi er et mindre sekretariat med omkring 25 medarbejdere.

Du kan finde generel information om Det Kriminalpræventive Råd på www.dkr.dk. Du kan læse mere om Nabohjælp på www.nabohjaelp.dk

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og analysechef Arne Simonsen, asi@dkr.dk, tlf. 21 51 60 89.

Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vedlæg 1-2 eksempler på grafiske opgaver, du har lavet, som du er glad for – det kan fx være en illustration, en infografik og et layout til en publikation.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at holde 1. samtaler 12. marts og 2. samtaler 18. marts.

Tiltrædelse den 1. juni 2021. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2022.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021


Om DKR
Det Kriminalpræventive Råd fremmer et tryggere samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR består af ca. 55 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer, og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Koncern HR
Imaneq 22
3900 Nuuk (Godthåb)
Kontaktperson
 
Tlf:
21516089
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-02-2021
Udløber:
08-03-2021
Kviknummer:
LJA-81724989
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn