TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Telepsykiatrisk Center

|
Fyn
|
Indrykket 10-01-2022

Grafisk designer eller animator til Telepsykiatrisk Center

Vil du være med til at udvikle digital psykiatri, som gør en forskel for mange, der har det svært? Kan du formidle viden gennem levende animationer, videoer og grafik? Så er det dig, vi søger.

Nye digitale løsninger viser stort potentiale til fremme af mental sundhed og forbedring af psykiatrisk behandling. Helt nye terapiformer opstår i virtual reality, patienter kan behandle sig selv hjemme på sofaen med Internetpsykiatrien og smartphones giver hjælp til unge i mistrivsel, når de søger den. Vores spidskompetence i Telepsykiatrisk Center er at matche behovene i psykiatrien med den rigtige teknologi. Men som du ved, stiller den digitale verden store krav til formidling og brugervenlighed, og derfor bliver visuel kommunikation en afgørende disciplin. Det er her, du kommer ind i billedet.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver vores nøgleperson på grafisk design i udviklingen af nye digitale behandlingsprogrammer. Du får også til opgave at hjælpe andre projekter i Telepsykiatrisk Center med udvikling af grafisk materiale.

Hos os skal du:

 • Designe og implementere grafisk materiale i vores online behandlingstilbud
 • Udvikle animationer, der understøtter eller erstatter tekst
 • Optage, redigere og udgive videoer der forklarer vores behandlingstilbud
 • Sikre en høj grafisk kvalitet og ensartet visuel identitet på centerets online platforme og i den eksterne kommunikation i tæt samarbejde med vores interne kommunikationsrådgiver.
Vi forestiller os, at du

 • Har relevant erfaring og baggrund som multimediedesigner, grafiker, animator, eller lignende
 • Har erfaring med de relevante programmer fra f.eks. Adobe
 • Har erfaring med animationer og videoredigering
 • Er selvstændig, kreativ, initiativrig, samarbejdsorienteret og rummelig
 • Har lyst til at arbejde projektbaseret i et tværfagligt team
 • Er god til at give og modtage feedback
Om os

Telepsykiatrisk Center er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark. Vi arbejder med udvikling, implementering og forskning i digitale forebyggelses- og behandlingstilbud til mennesker med psykiske lidelser. Som arbejdsplads lægger vi stor vægt på tillid, frihed og ansvar til at træffe beslutninger med blik for helheden. Vi arbejder med feedback og har fokus på at opbygge en kultur med fokus på læring og relationer. Vi tror på at alle kolleger skal have mulighed for at forme deres egen rolle og arbejdsopgaver, fordi det giver mening, skaber engagement og arbejdsglæde.

Vi tilbyder en arbejdsplads med

 • Stor fleksibilitet og opgaver med selvstændigt ansvar og tæt sparring fra erfarne kolleger
 • Stor kontaktflade og samarbejde med mange forskellige mennesker og fagligheder
 • En dynamisk og uformel arbejdskultur præget af pionerånd og engagement
Vil du vide mere om jobbet?

Læs mere om Telepsykiatrisk Center på www.telepsykiatriskcenter.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til projektchef Lisbeth Thisted på mobil 29 79 64 34 eller mail: lta@rsyd.dk eller specialkonsulent Thomas Lambertsen Binzer på telefon 23 60 65 96, eller mail: thlb@rsyd.dk

Arbejdssted: Telepsykiatrisk Center, Heden 11, 5000 Odense. Der vil være rejseaktivitet til Psykiatriens afdelinger i Region Syddanmark i forbindelse med stillingen.

Ansættelse: Sker efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid 37 timer, og er til besættelse 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Lyder jobbet som noget for dig, så send os din ansøgning, CV og relevante eksamenspairer via job.regionsyddanmark.dk. Vedlæg meget gerne links til portfolio, tidligere projekter, videoer eller andet materiale du har lavet.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 1. februar 2022. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 8. februar 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig!
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Telepsykiatrisk Center
Heden 11
5000 Odense C
Tlf:
29796434
Kontaktperson
 
Tlf:
29796434
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2022
Udløber:
01-02-2022
Kviknummer:
LJA-83207481
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed