TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Four Design A/S

|
Fyn
|
Indrykket 25-06-2020

Grafisk designer / grafisk assistance - projektansættelse

Ocee International er inde i en rivende udvikling med mange nye projekter i vores marketingafdeling. Vi har derfor behov for ekstra kompetencer til vores in-house bureau i Gislev.

Du bliver del af et team bestående af fire dygtige marketing specialister i Danmark og to i England. Du kommer til at varetage grafiske opgaver med et selvstændigt ansvar, primært i tæt samarbejde med vores nuværende grafiske designer og virtual specialist.

Opgaverne spænder bredt inden for print, SoMe, Web og udarbejdes efter design manualen for Ocee International samt de tre søstre-virksomheder: Four Design, Ocee Design og Race Furniture.

Vi forventer, at du er uddannet Multimedie grafiker, grafisk designer eller tillært på tilsvarende niveau. Du har nogle års erfaring og brænder for produktionen af grafisk materiale på den brede palette. Du arbejder teamorienteret, struktureret og nyder at levere en opgave til tiden. Du taler og skriver engelsk problemfrit.

Arbejdsstedet er i Gislev, hvor Four Design har sit hovedsæde. Vi tilbyder en projektansættelse på 37 t/uge frem til udgangen af 2020, evt. med mulighed for forlængelse/fastansættelse. Tiltrædelse snarest muligt. Vi er åbne overfor såvel en lønnet ansættelse som en samarbejdsaftale på faktureringsvilkår. Det er ikke afgørende for os.

Har du behov for yderligere information, kontakt gerne Head of HR & Organisation, Karin Damsgaard på tlf. 3026 3797.

Vi håber at kunne gennemføre en hurtig rekrutteringsproces, hvorfor opslaget kun er aktivt, indtil stillingen er besat. Send derfor gerne dit CV via nedenstående link ”ansøg” snarest muligt.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Four Design A/S
Faaborgvej 14
5854 Gislev
Kontaktperson
 
Tlf:
30263797
Adresse:
5854 Gislev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2020
Udløber:
24-07-2020
Kviknummer:
LJA-80536282
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
KlimaService ApS
Næstved, Sydsjælland inkl. Møn
Crocus v/Ejvind Møller
Randers, Østjylland