TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ETIFLEX A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 01-06-2021

Grafisk teknikerelev søges

EN FREMTID MED TEKNIK, TEKNOLOGI OG STORE MASKINER?

Vil du have en fremtid i en spændende og innovativ branche? Har du lyst til at arbejde med teknik og teknologi? Du er ikke bange for at få beskidte fingre samtidig med at du gerne vil arbejde med avancerede maskiner. Så er en uddannelse som grafisk tekniker lige noget for dig.

Som grafisk tekniker producerer du trykte materialer. På Etiflex bliver du specialiseret i produktionen af fleksible emballager og selvklæbende etiketter. Produkter du ofte vil genkende, som nogle af de kendte brands du ser i butikkerne.


Du kommer til at lære om grafiske teknikker, farver, mange forskellige slags papirtyper, klæbere, maskinservice og meget mere.

Er du til store maskiner, mekanik, men også forfinelse af den sidste detalje i trykket, så er en uddannelse som grafisk tekniker hos Etiflex lige noget for dig.


Etiflex leverer hvert år over en milliard etiketter af alle typer og til alle formål.

Ring og snak med fabrikschef Morten Risvig på tlf. 22 10 70 89, hvis du er blevet nysgerrig. Du er også velkommen til at komme forbi og se nærmere.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ETIFLEX A/S
Industrivej 13
8653 Them
Tlf:
86847511
Fax:
86848589
Kontaktperson
 
Tlf:
22107089
Adresse:
8653 Them
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-06-2021
Udløber:
27-07-2021
Kviknummer:
LJA-82187189
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce