TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknik & Miljø

|
Midtjylland
|
Indrykket 20-05-2020

Grøn driftsleder


Park og Vej søger en engageret driftsleder, der brænder for at udvikle de grønne arealer i en af landets største kommuner, og samtidig har fokus på godt arbejdsmiljø.

Som driftsleder får du ansvar for planlægning og ledelse af driftsopgaver og mindre anlægsopgaver inden for skov, natur, parker og grønne områder i Viborg Kommune, og du får ledelsesansvar for 15-20 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Du får også ansvar for økonomistyring i forbindelse med opgaverne.
 
Din kontorplads bliver på entreprenørgården hos Park og Vej i Viborg, men hele kommunen bliver din arbejdsplads. Du kommer rundt til dine medarbejdere i forbindelse med ledelse af opgaverne. Ligeledes kommer du til at føre tilsyn med grønne arealer i hele kommunen.
 
Arbejdsdagen vil også gå med møder med samarbejdspartnere, leverandører, kunder, interne kolleger og meget andet. Alt i alt en stilling med stor afveksling og mulighed for selv at tilrettelægge din dag.
 
Du bliver en del af et velfungerende lederteam. Teamet består af en afdelingsleder og i alt fem driftsledere - to driftsledere inden for det grønne område, en driftsleder for Miljøpatruljen og to driftsledere inden for vejområdet. Alle driftsledere, som har den daglige ledelse af medarbejderne, refererer til afdelingslederen.


Om dig
Vi forventer, at du enten har en faguddannelse eller en videregående uddannelse indenfor faget, fx skov- og landskabsingeniør. Derudover har du mindst 2-3 års ledelseserfaring og gerne indenfor området (ikke et krav).
 
Du er god til at samarbejde og kommunikere og har en god forretningsforståelse. Desuden har du forstand på skov og naturpleje, planter og plejeplaner, kan designe mindre grønne områder, og du har interesse og flair for it.
 
Vi forventer også, at du deltager aktivt i at skabe et godt arbejdsmiljø ved at inspirere og motivere medarbejderne.


Om Park og Vej
Park og Vej hører under Trafik & Veje, som er en del af Teknik & Miljø i Viborg Kommune. Vi foretager blandt andet vedligeholdelse og pleje af kommunens veje og grønne områder. Vi er en decentral enhed, hvilket betyder, at vi agerer og fungerer som en privat entreprenør.
 
Vores største kunder er bestillerne på rådhuset. Der kommer hele tiden nye opgaver til, og du får derfor et tæt samarbejde med disse.
 
Park og Vej er i rivende udvikling og er en af landets førende kommunale driftsafdelinger – både når det gælder teknik og maskiner – og administrativt og økonomisk.


Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk


Løn og ansættelse
Løn efter gældende overenskomst og tiltrædelse pr. 1. august 2020.


Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 9. juni 2020 og anden samtalerunde den 16. juni 2020.
Kandidater, der går videre til anden samtale, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 11. juni 2020. Ansøgningsfrist den 3. juni 2020.


Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål om stillingen som driftsleder, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Park og Vej Kræn Bach Holmberg, på tlf. 30 30 34 85.

Læs job- og kompetenceprofil her https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=a98ead2e-6e49-4a01-a29d-896cfe07d9cc


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Teknik & Miljø
Katmosevej 4
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2020
Udløber:
03-06-2020
Kviknummer:
LJA-80308194
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
RISSKOV TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S
Aarhus, Østjylland
RISSKOV TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S
Aarhus, Østjylland