TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Cylindric Denmark

|
Fyn
|
Indrykket 14-10-2021

Har du erfaring med produktion og kan du motivere dine medarbejdere?

Cylindric Denmark  søger en ny produktionschef til produktionen i Middelfart.

 

Som ny produktionschef bliver du ansvarlig for et stærkt og engageret team på ca. 38 medarbejdere. Du har et stort fokus på den daglige drift og sikrer gennem klar kommunikation, at produktionsplanen følges og ordrene leveres i den rigtige kvalitet.  

 

Du er fokuseret på høj medarbejderinvolvering og trivsel, og du motiveres selv af, at skabe resultaterne sammen med dine medarbejdere. Du evner at kombinere en synlig og engageret ledelse, med en målrettet og resultatorienteret tilgang til de opgaver som skal løses.

 

 

Om Cylindric Denmark:

 

Cylindric Denmark A/S er en dynamisk og vidensrig virksomhed, der renoverer, opbygger og sælger trykbærende udstyr, herunder F-gasflasker og tanke, industrigasflasker, flaskebatterier og kugletanke.

 

Organisationen er flad og der er en uformel kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Omgangsformen er fri og ligefrem, altid med respekt for hinanden. Medarbejderne har en høj anciennitet og sætter en ære i, at ordrene leveres i henhold til kundernes specifikationer.

 

 

Om jobbet:

 

Som produktionschef har du det overordnede ansvar, for ledelse og drift af hele virksomhedens produktion. Hvor renovering, opbygning og re-kvalificering af trykbærende udstyr er den væsentligste del af produktionen. Du har fokus på virksomhedens flow og sikrer produktionsopgaven gennemføres effektivt i forhold til givne kalkulationer.  

 

Du sikrer medarbejdernes oplæring og kompetenceudvikling, og du har altid fokus på vidensdeling på tværs af organisationen. Du har et tæt samarbejde med virksomhedens produktionskoordinatorer, hvor en naturlig del af hverdagen er sparring omkring nødvendige ressourcer og produktionsplaner samt vedligeholdelse af produktionsudstyr. Du får via planlægningsmøder med virksomhedens kunder også ansvaret for de overordnede produktionsplaner og forecast, herunder indkøb af strategiske varer.

 

Du bliver, som produktionschef, en del af virksomhedens ledelse, som blandt andet består af den adm. Direktør og økonomichefen, opgaveløsning foregår gerne på tværs af organisationen og ofte med eksterne samarbejdspartnere.

 

 

Din baggrund:

 

Du har erfaring med ledelse og gennemførelse af produktionen, samt de processer og tekniske installationer som er nødvendige. Du har godt styr på produktionsstyringsværktøjer og færdes hjemmevant i produktionen og kender til de praktiske opgaver det indebærer. Du har en god administrativ forståelse og du trives med administrative opgaver hvor b.la. din økonomiske- og gode forretningsforståelse kommer dig til gavn.

 

Du besidder et stort drive, du er en holdspiller og har en naturlig tillidsvækkende og motiverende adfærd. Du formår at sætte retning og går gerne forrest, men sikrer at dine medarbejdere trives og bliver anerkendt for deres indsats.  

 

 

Om dig:

 

  • Du har erfaring med ledelse af medarbejdere og kan motivere dem
  • Du har et stort kendskab til produktion og produktionsplanlægning
  • Du arbejder struktureret og har et godt overblik
  • Du har kendskab til industriens overenskomst, herunder ansættelse af medarbejdere, forhandling af løn og vilkår
  • Du har erfaring med det praktiske arbejde i sikkerheds- og samarbejdsudvalg
  • Du kan lide forandringer og er ansvarsbevidst overfor de mål der sættes
  • Du er beslutningsdygtig og har en god sans for medarbejder involvering
  • Du har økonomisk sans og vant til at arbejde efter drifts- og investeringsbudgetter
  • Du har erfaring med IT, og er hjemmevant med ERP- og kvalitetsledelsessystemer
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

 

 

Du tilbydes:

 

Et spændende job i en god og veldrevet virksomhed, hvor du bliver en del af virksomhedens ledelse. Du får ledelsesansvaret for hele produktionen, og bliver en del af en velfungerende organisation, der har et højt fagligt niveau. Yderligere tilbydes du et job med gode muligheder for, at sætte dit præg på virksomhedens udvikling.

 

Gode løn- og ansættelsesvilkår som forhandles efter kvalifikationer og erfaringer.

 

 

Ansøgningsfrist:                        10.11.2021

 

Samtale forløb:                         Uge 45 - 47

 

Tiltrædelse:                                 Hurtigst muligt, dog senest 1. januar 2022

 

Søg jobbet ved at uploade CV, ansøgning og andre relevante papirer via knappen – "Send ansøgning"

 

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som "Produktionschef", er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

 

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

 

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler.

 

 

Cylindric:

Cylindric Denmark blev grundlagt i 1958, og er i dag en betydende aktør på det skandinaviske gasmarked, hvor virksomheden høster stor anerkendelse fra nogle af de største skandinaviske gasselskaber.

Cylindric Denmark henvender sig til det industrielle gasmarked i både Danmark og resten af Skandinavien, hvor målgruppen er førende industrielle gasselskaber, der samarbejder med kunder inden for føde- og drikkevareindustrien, den medicinske industri og offshore industrien, samt LPG gasser til industrien og privat anvendelse.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører højt specialiseret kvalitetsarbejde til aftalt tid.


Se mere på vores ansøgersite: https://reqt.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=17c382d5)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Cylindric Denmark
Falstersvej 1, 1
5500 Middelfart
Kontaktperson
 
Tlf:
61317010
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-10-2021
Udløber:
11-11-2021
Kviknummer:
LJA-82817313
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce