TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Skelmose ApS

|
Fyn
|
Indrykket 03-07-2019

Haugaard Company søger COO med potentiale til CEO

Erfaren produktions-/fabrikschef med strategisk overblik

Haugaard Company tilbyder en stilling som COO med et bredt ansvarsområde og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i takt med at strategi og vækstmål indfries. Du kommer til at indgå i en organisation præget af udvikling, og med en ambitiøs vækststrategi.

Med reference til CEO/ejer får du det overordnede ansvar for hele værdikæden ved Haugaard Company.

Din vigtigste rolle bliver at øge effektiviteten i hele værdikæden, samt skabe fremdrift og vækst. I samarbejde med dine ledere og den øvrige organisation udarbejder, implementerer og sørger du for, at der bliver eksekveret på strategien inden for dine ansvarsområder.

Jobprofil

  • Salg – udvikle eksisterende kunder og opsøge og udvikle nye kunder
  • Kundeservice – tilbud og ordrebehandling
  • Kvalitet og miljø
  • Produktudvikling, konstruktion og dokumentation
  • Produktion – indkøb, PTA, teknik, vedligeholdelse, lager og forsendelse
  • Medvirke ved udarbejdelse af strategi, handleplaner og budgetter
  • Løbende identificere nye muligheder for optimeringer
  • Sikre at medarbejderne har de nødvendige uddannelser og kvalifikationer
  • Ansætte, afskedige og gennemføre lønforhandlinger med medarbejdere i ansvarsområdet
  • 10-20 rejsedage om året må påregnes

Personprofil

Du kommer fra en lignende stilling som COO, produktions- eller fabrikschef fra stål- eller maskinindustrien og har erfaring med underleverandører og kundetilpassede løsninger. Du medbringer en solid og dokumenteret erfaring med ledelse af ledere, brug af ERP-systemer, samt optimering af processer og arbejdsgange. Du er uddannet M/P-ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende, gerne suppleret med projektledelse samt LEAN-erfaring. Desuden behersker du Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du energisk, proaktiv og resultatorienteret i din arbejdsstil. Du kan lede, strukturere og eksekvere på optimering af værdikæden. Du forstår vigtigheden af et stærkt lederskab – evner at samle organisationen og blive et naturligt omdrejningspunkt for dine medarbejdere. Du skal samtidig have lyst til at være en del af en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Virksomheden tilbyder

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bonus, pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden

Haugaard Company A/S er en af Danmarks førende virksomheder indenfor rørbukning. I tæt og strategisk samarbejde med deres kunder udvikler og producerer de produkter i stålrør. Haugaard har specialiseret sig inden for møbel- og designbranchen med en fabrik i Letland, der producerer emner hertil, samt udfører montage og pakning. Fabrikken i Letland beskæftiger 60 medarbejdere. I Danmark produceres emner til industrisektoren, hvor rørbukning i høj kvalitet ligeledes er et must. Produktudvikling til begge segmenter foregår på fabrikken i Danmark. Virksomheden ligger i Otterup og beskæftiger 25 medarbejdere.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Vejlbyvej 2
7000 Fredericia
Kontaktperson
 
Adresse:
5450 Otterup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-07-2019
Udløber:
28-08-2019
Kviknummer:
LJA-74318794
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Horsens, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
TEKNIK BUREAUET ApS
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Køge Kommune
Køge, Midtsjælland
Gem annonce