TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EagleBurgmann KE A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 16-08-2022

Head of Operations (f/m/d)

 

EagleBurgmann, er et joint venture mellem den tyske Freudenberg Group og det japanske Eagle Industry Group og er en af verdens førende virksomheder inden for industriel tætningsteknologi. Vores produkter bruges overalt, hvor sikkerhed og pålidelighed er vigtig: I olie- og gasindustrien, raffineringsteknologi, den petrokemiske, kemiske og farmaceutiske industri, fødevareforarbejdning, kraft, vand, minedrift, papirmasse og papir, rumfart og mange andre områder. Hver dag bidrager 5.500 ansatte i mere end 60 datterselskaber med deres ideer, løsninger og engagement, der sikrer, at kunder over hele verden kan stole på vores tætninger. Vores modulære TotalSealCare-service understreger vores stærke kundefokus og tilbyder skræddersyede løsninger til ethvert formål.

Head of Operations, Ringkøbing (f/m/d)

EagleBurgmann KE A/S i Ringkøbing søger en Operations leder med fokus på den daglige drift og service ud mod kunderne.

Vil du være ansvarlig for den fulde interne værdikæde i en industrivirksomhed, der har egen udvikling og produktion af metal kompensatorer?

Er du skarp til produktionsstyring og -ledelse? Og vil andre beskrive din ledelsesstil som inspirerende og med den rette balance mellem hands-on og strategisk udvikling? Så er du muligvis den Operations leder, vi søger til en solid, vestjysk virksomhed. 

EagleBurgmann KE A/S beskæftiger globalt ca. 500 medarbejdere og har produktion/montage fordelt på 11 lokationer globalt. Vi er en del af Static Sealing Solutions som hører under EagleBurgmann der er en del af Freudenberg koncernen. Vi er en markedsledende producent inden for forskellige typer af kundetilpassede  kompensatorer til industrien og siden 1963, hvor virksomheden blev grundlagt af Keld Ellentoft, har vi over årene specialiseret os inden for vævskompensatorer, stålkompensatorer og gummikompensatorer.

Jobbet

Som Head of Operations dækker dit ansvarsområde lige fra design til produktion og levering, hvor du vil få det overordnede ansvar for den tekniske ingeniørafdeling, Indkøb, Svejseteknisk afdeling og Produktionen med tilhørende planlægning og logistik. Rollen indbefatter ledelse af afdelingsledere såvel som direkte medarbejdere. Der er i dag ca. 85 medarbejdere inden for dit ansvarsområde, som bla.a. består af ingeniører, industriteknikere, programmører, smede og ufaglærte. Du bliver ansvarlig for nøgleprocesserne fra design til færdig fremstilling og levering. Dette indbefatter alle funktionærer i forsyningskæden, samt vores bælg- og montagefabrik, som dækker både formning, bearbejdning og montage/svejsning af metalkompensatorer.

I dagligdagen vil dine samarbejdspartnere være både kolleger, kunder og leverandører og du får reference til COO Static Sealing Solutions og bliver en del af ledergruppen i Ringkøbing.

For at blive en succes i rollen, evner du at analysere ”as is” og omsætte det til en klar strategi for ”to be” med tilhørende implementeringsplan for forankring og løbende forbedringer. Virksomheden har et stort potentiale for vækst, og det er derfor afgørende for den videre succes, at du har lyst til at gå forrest i denne transformation og vækstrejse.

Arbejdsopgaverne

 • Varetage den daglige drift af Ringkøbing fabrikken og derved sikre leveringsperformance og kvalitet
 • Udvikling af robust organisationsstruktur indenfor dit ansvarsområde med klare roller og ansvar
 • Forandringsledelse og drive en forbedringskultur, som tænker i industrimæssige processer, lean og optimale forretningsgange
 • Arkitekt og tovholder på de overordnede processer mellem afdelinger i operations samt processerne mellem operations og salg
 • Optimering af flow og fabrikslayout med fokus på effektivitet, produktivitet, vareflow, gennemløbstider, cost, ressourcestyring og planlægning
 • Teknologiudvikling, indkøb og indkøring af nyt udstyr lejlighedsvist
 • Kvalitetsstyring i samarbejde med kvalitetschef
 • Facility management, vedligehold samt DK-repræsentant i arbejdsmiljø- og sikkerhedsudvalg (SEO)
 • Ansvarlig for indrapportering af Operations KPI’er til ledelsen og corporate EagleBurgmann
 • Deltage i interne audit samt kundeaudit

Dine kvalifikationer

 • Du har en relevant teknisk uddannelse kombineret med min 5 års erfaring fra en lignende rolle som produktionschef eller fabrikschef hos en ordreproducerende industrivirksomhed. Er det tilmed fra et sted, hvor man producerer egenudviklede komplekse produkter, er det en fordel.
 • Du har en veludviklet Lean-værktøjskasse, som du tidligere har omsat i praksis med succes.
 • Du kan dit håndværk omkring effektiv produktionsafvikling, logistik, planlægning samt produktions-økonomi, KPI’er, målnedbrydning og tavlemøder.
 • Du er en dygtig leder, der evner at skabe motivation og engagement og mobilisere din organisation gennem ansvar og støtte. Som person er du vedholdende, tillidsvækkende, empatisk og synlig for dine medarbejdere på en måde, der skaber følgeskab og ejerskab. Derudover arbejder du systematisk og struktureret og er vant til at bruge forskellige IT- og ERP-systemer i planlægning og eksekvering af projekter og dagligdagen.
 • Du kan begå dig flydende på dansk og engelsk i tale og skrift.Tysk i skrift og tale er ønskeligt

Besidder du ovenstående kvalifikationer, så kan du være kandidaten, vi søger. Til gengæld giver vi dig en grundig introduktion i virksomheden samt uddannelse for at sikre dig de bedst mulige betingelser for rollen.

Omgangstonen i organisationen er uformel og du vil indgå i et team bestående af engagerede og motiverende kollegaer i et inspirerende arbejdsmiljø. For den rette person vil der være gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.

Vi tilbyder en interessant og alsidige stilling, som er sjov og giver dig plads til at udvikle egne ideer samt gode sociale fordele og arbejdsvilkår.

Start dato: Hurtigst muligt. Vi har ingen ansøgningsfrist på vores ledige stillinger, da vi håndterer indkomne ansøgninger løbende. Stillingen tages af hjemmesiden, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send din ansøgning allerede i dag. Ansøgning sendes til HR Manager, Johanne Christiansen på johanne.christiansen@eagleburgmann.com

Har du spørgsmål?

EagleBurgmann KE

Kontaktperson, Frank Sumborg +45 2949 5023, COO, EagleBurgmann KE A/S, Odinsvej 1, 6950 Ringkøbing.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
EagleBurgmann KE A/S
Odinsvej 1
6950 Ringkøbing
Kontaktperson
Johanne Christiansen
Tlf:
4596742800
Adresse:
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-08-2022
Udløber:
10-10-2022
Kviknummer:
LJA-83935846
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed