TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 14-07-2021

Head of Production

Kan du drive og videreudvikle produktionen i en virksomhed, som har specialiseret sig i træbaserede løsninger, og som råder over en af branchens største savekapaciteter i Danmark? Har du et skarpt blik på det effektive flow, og er du stærk på ledelse af dine medarbejdere, så kan det være dig, vi er på udkig efter

Som Head of Production forventes du at kunne arbejde såvel med helhedsforståelsen for din fabrik, som med personaleledelsen. Du ved, at fokus skal være både på maskine, materiale, metode og menneske for at skabe gode resultater. Du skaber en konstruktiv dialog med dine kolleger i produktionen, salg og indkøb, så du har mulighed for at udarbejde en optimal produktionsplan, der kan eksekveres med succes, så du leverer rettidigt og i den forventede gode kvalitet til kunden.

Du har en teamleder i produktionen til at hjælpe dig med den daglige drift i produktionen, og dit eget fokus kan derfor være på videreudvikling og optimering af produktionen. Du arbejder systematisk og målrettet på at skabe forbedringer i flow, reduktion af nedetid på maskiner og effektivisering af saveprocessen blandt andet med anvendelse af leanredskaber og en udviklende dialog med dine medarbejdere.

Som Head of Production får du det overordnede ledelsesansvar for ca. 15 medarbejdere i produktion samt logistik/lager heraf 2 i direkte reference. Produktionen arbejder pt. på to skift daghold (5 dages uge) og aftenhold (4 dages uge). Dine opgaver er blandt andet:

  • Produktionsplanlægning i tæt samarbejde med teamlederen, indkøb og salg
  • Optimering af produktionsprocesser med henblik på at øge produktiviteten
  • Lagerstyring samt optimering af logistik og lager
  • Investeringer og vedligehold af maskiner og bygninger
  • Økonomisk rapportering samt KPI-rapportering
  • Løbende gennemgang af igangværende investeringer samt budgetoverholdelse på omkostninger
  • Dokumentation af procedurer

Du får reference til virksomhedens direktør, og arbejdssted er Hem ved Skive.

Om dig

Du er en erfaren produktionschef, der har vist, at du kan skabe udvikling og gode resultater. Din erfaring er formentlig suppleret med en produktionsteknisk uddannelse som produktionsingeniør eller produktionsteknolog, så du både teoretisk og praktisk har erfaring med lean og optimering af produktionsflow. Erfaring med produktionsplanlægning og kvalitetstyringssystemer er en fordel.

Som person er du resultatorienteret og ønsker en arbejdsplads med højt tempo. Du er synlig på produktionsgulvet og god til at sætte retning, samt få dine medarbejdere med dig. Du arbejder struktureret og med en god portion vedholdenhed, så du også kommer i mål, når det er svært. Du holder det du lover og skaber i det hele taget en kultur, hvor man hjælper hinanden og stiller krav til hinanden.

Vi søger en ildsjæl, som er klar til på en engageret måde, at gå forrest og tage ansvar for opgaverne og virksomheden, som om man var selvstændig. Du vil få en afgørende rolle i virksomhedens udvikling og fremtidige vækstplaner. For den rette er der gode udviklingsmuligheder.

Virksomheden

Med mere end 30 år i branchen er HEM GROUP totalleverandør af træbaserede plader til en række forskellige brancher som for eksempel køkken- og møbelbranchen. Virksomheden har stort fokus på bæredygtighed og prioriterer miljøet højt. Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere og er beliggende i Hem ved Skive. Se mere på www.hem-group.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne rekruttering for HEM GROUP, på tlf. 9660 3200.

Send din ansøgning og CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Vi behandler ansøgningerne løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 23
7470 Karup J
Kontaktperson
 
Tlf:
96603203
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2021
Udløber:
08-09-2021
Kviknummer:
LJA-82391177
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Viborg, Midtjylland
Beliggenhed