TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

HL RENT ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-02-2021

HL Rent ApS søger erfaren beregner til nedbrydnings- og saneringsprojekter

HL Rent ApS har travlt, tempoet er højt og der er stor efterspørgsel på kvalitet og ydelser inden for nedbrydning og sanering. Vi har desuden et stort fokus på at bidrage til en mere miljøvenlig nedbrydning og har derfor flere nye tiltag i gang. Vi ønsker at leve op til de højeste standarder i branchen.

Arbejdet omfatter: Beregning af nedbrydnings- og saneringsarbejde. Materialet kommer fra forskellige firmaer i forbindelse med licitationer eller telefoniske henvendelser. Arbejdet udføres ud fra besigtigelser eller ud fra gennemgang af tegninger og ved at læse fremsendte arbejdsbeskrivelse og projektbeskrivelser. Arbejdet laves primært i excel, hvor der udtages mængder, så der skabes overblik og synlighed i deponimængderne. Arbejdet består også i opfølgning både telefonisk eller via mail på de sendte tilbud og dermed arkivering og opdatering i firmaets dropbox samt fysisk arkivering. Projekter som skal starte, skal oprettes i kvalitetssystemet Ajoursystem med relevante tegninger og tilføjelse af rette firma. Beregningsarbejdet er både store og små projekter lige fra renovering af større boligforeninger til almindelig private beboelser. Derud over er der anmeldelse af nedbrydning/fjernelse af affald til Byg og Miljø via Byg og Miljøs side. Efter godkendelse af anmeldelse fra Byg og Miljø oprettes forskellige deklarationer og der sendes diverse mails til deponistederne samt vognmændene. Opfølgning om kvalitetssystemet Ajoursystem er klar til projektstart. Klargøring af fysiske mapper API (arbejdspladsinstruktioner som er i vores system) og APV m.m. som placeres i skurvogne og elektronisk i Ajoursystem. Klargøring af skilte til byggeplads og containere (printeres og lamineres). Bestilling af miljøvogn/badmobil eller organisere at nuværende flyttes til ny plads. Bestilling af containere evt. ansøge om parkeringstilladelse til disse. Scanning af vejesedler på de forskellige projekter i Ajoursystem for at dokumentere affald. Afslutning af sager ved indsendelse af vejesedler til Byg og Miljø samt udskrivning af rapport fra Ajoursystem til endelig afslutning af projekt som sendes til bygherre/hovedleverandør. Fysisk arkivering af projekt. Arbejdet svarer til 37 timer pr. uge.

Praktisk erfaring: Det er en fordel, at du har erfaring med nedbrydnings- og saneringsarbejde herunder prissætning af dette og dermed har økonomisk sans for prissætning af de forskellige typer projekter store som små. Ligeledes er det en fordel, at du har lige kendskab til deponi og sortering af affald – hvilke regler og love, der skal arbejdes ud fra i forbindelse med nedbrydning og saneringsarbejde og dermed prissætningen af dette.

Kørekort: Du skal have egen bil til rådighed ved besigtigelse som afregnes ud fra statens takster.

Sprogfærdigheder: Dansk

Personlige/sociale kompetencer: Vi forventer, at du har gå-på-mod, er imødekommende, åben, tillidsfuld og har god energi. Vi vægter det højt, at du har meget struktur i dit arbejde og en god ordenssans og altid styr på dine beregninger og hurtigt kan danne dig overblik over projekterne. Det forventes, at du er fleksibel ift. at der ved licitationer arbejdes med forskellige deadlines.

Arbejdsmiljøpolitik og medarbejderpolitik:

Alle i HL Rent ApS er forpligtet til at medvirke til et godt arbejdsmiljø ved at tage ansvar for sig selv og andre gennem et positivt engagement. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med godt humør, gode kollegaer og ordentlige arbejdsforhold samt ikke mindst muligheden for at få et spændende og varierende job. Vi er en virksomhed i konstant udvikling og derfor er der ikke lang vej til handling. Du tilbydes overenskomstmæssig løn efter kvalifikationer samt sundhedsordning. 

Send et par ord om dig selv og evt. CV til vores bogholder Marianne – marianne@hlrent.dk – for uddybende spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe på tlf. 61718814

Vi har ingen ansøgningsfrist, da vi gerne venter på den rette kollega. Vi afholder dog løbende samtaler i takt med modtagelse af ansøgningerne.

 

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
HL RENT ApS
Industrivej 20E
9310 Vodskov
Kontaktperson
Marianne Fischer
Tlf:
61718814
Adresse:
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
12-04-2021
Kviknummer:
LJA-81720694
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Altansmeden 2021 ApS
Silkeborg, Midtjylland
JKS a/s, Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce