TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TARGET Headhunting ApS

|
Fyn
|
Indrykket 21-04-2020

HSE-ADVISOR - Middelfart - Projektorienteret vækstvirksomhed

- med reference til Head of Operational HSE

VIRKSOMHEDEN

Muehlhan A/S er et datterselskab af Muehlhan AG i Hamborg. Selskabet blev etableret for over 100 år siden, har Worldwide ca. 4.000 medarbejdere og er børsnoteret i Frankfurt. De beskæftiger sig primært med overfladebehandling, samt udstyr til brug i forbindelse med overfladebehandling.

Muehlhan A/S er specialist i overfladebehandling inden for vind-, marine-, industri- og offshore/onshore sektorerne. Virksomhedens faglige viden og kunnen, modsvarer tidens krav inden for kvalitet, effektivitet, produktivitet, samt vort samfunds stadigt stigende krav til at værne om miljøet. Muehlhan A/S er en strategisk vigtig partner i den danske del af Nordsøen og vedligeholder og overfladebehandler bl.a. produktionsplatforme. Derudover beskæftiger Muehlhan A/S sig med servicering og installation af vindmøller.

Muehlhan A/S er kendt for at udføre kvalitetsarbejde, inden for de af kunden specificerede tidsfrister, til en absolut konkurrencedygtig pris.

Selskabet er økonomisk velfunderet og har i kraft af ovenstående, en stabilt voksende omsætning, samt en stor og stadig voksende kundekreds.

Grundet nye projekter og opgaver i organisationen, leder vi lige nu efter en proaktiv HSE Advisor (HSEA), med base i Middelfart, der kan yde daglig sparring og støtte til projekterne.

ORGANISATION

Den nye HSEA bliver en del af en afdeling på i alt 15 medarbejdere og skal referere til Head of Operational HSE.

HSEA skal arbejde ud fra kontoret i Middelfart, og vil ligeledes have sin arbejdsgang på virksomhedens øvrige lokationer efter aftale.

OPGAVEN

Efter en grundig introduktion til organisationen generelt og efterfølgende HSE-afdelingen, vil de primære arbejdsopgaver være:

  • Supportere Salg i forbindelse med tilbud, herunder gennemgang af krav til HSE og forberedelse af nødvendig materiale
  • Supportere Operationer i forbindelse med gennemførelse af projekter, herunder udarbejdelse og implementering af HSE planer, risikoanalyser og metodebeskrivelser (RAMS), beredskabsplaner samt miljøplaner
  • Planlægge, udarbejde og gennemføre sikkerhedskampagner og HSE relateret medarbejderuddannelse
  • Udarbejde procedurer og skabeloner for at understøtte operationelle behov og sikker udførelse af arbejde
  • Sikre at projekterne er tilpasset lokale HSE-krav, herunder identifikation af gældende love og regler, samt besøg på virksomhedens sites, både on- og offshore
  • Rapportering, efterforskning og opfølgning på HSE-hændelser
  • Planlægge og deltage i HSE-møder, både interne og eksternt, sammen med kunder og operationelle ledere

KANDIDATEN

Den ideele HSEA kommer fra en tilsvarende stilling hos en leverandør til vindenergi eller konstruktionsbranchen og har gerne erfaring med HSE-opgaver nævnt ovenfor, ligesom man er vant til at arbejde med OHSAS 18001, ISO 45001 og ISO 14001.

HSEA skal være i stand til selvstændigt at udarbejde komplekse dokumenter såsom HSE planer, RAMS, beredskabsplaner og miljøplaner, baseret på den gældende lokale lovgivning, kundekrav og virksomhedens politikker og procedurer.

HSEA vil komme til at arbejde på tværs af flere organisationer, det er derfor vigtigt med en erfaren HSE-generalist, der trives bag skrivebordet, men kan også tage ud i marken.

Som person skal den nye HSEA væe proaktiv og byde ind på opgaver og formår selvstændigt at søsætte nye projekter og kampagner. HSEA skal tage ansvar og følger opgaverne til dørs. Ydermere leder vi efter er robust, rolig og afbalanceret og tager ikke altid et nej for gode varer.

SPROG

Taler og skriver dansk og engelsk på professionelt niveau.

IT

Rutineret burger af MS-Office pakken; herunder Word, Excel og PowerPoint.

REJSEAKTIVITET

Forventelig 20-25 rejsedage om året.

UDDANNELSE

Teknisk uddannelse som f.eks. Maskinmester, Ingeniør eller lignende.

DOMICIL

Forventelig have eller tage bopæl i passende afstand fra Middelfart (maks. 1 time).

TILTRÆDELSE

Snarest, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
TARGET Headhunting ApS
Vestsjælland
5500 Middelfart
Kontaktperson
 
Tlf:
+4542710130
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-04-2020
Udløber:
16-06-2020
Kviknummer:
LJA-80141137
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
TERKEL PEDERSEN, RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS
Holbæk, Vestsjælland
Peab Asfalt A/S
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland