TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

MARTEC

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-06-2021

HSEQ koordinator til MARTEC

Som HSEQ Koordinator bliver du ansvarlig for kvalitetssikring af uddannelser og kurser til erhvervslivet samt institutionens arbejdsmiljø og -sikkerhed.

MARTEC har de seneste år gennemført en større strategisk satsning og øget institutionens aktiviteter og uddannelser. Vi har i dag 11 maritime uddannelser og en række efteruddannelseskurser fordelt på institutioner i Skagen, Frederikshavn, Aalborg og Skoleskibet DANMARK. Du bliver en del af en organisation, der har fokus på at udvikle fremtidens uddannelser, er ambitiøs og ønsker at understøtte den fortsatte vækst i Danmarks maritime sektor.

Du skal sammen med de uddannelsesansvarlige sikre kvaliteten af vores kurser og uddannelser, der gennemføres i meget forskelligartede miljøer fx på havnen, i svømmehallen, på Skoleskibet DANMARK, i højderedningsbygningen, på værkstederne, på brandskolen, i simulatorer og selvfølgelig i helt almindelige klasselokaler. Undervisningen er reguleret af forskellige myndigheder, såsom Uddannelses- og Forskningsministeriet, Søfartsstyrelsen samt Energistyrelsen, ligesom at vores kursusafdeling er både GWO- og OPITO certificeret.

Vi søger en struktureret og energisk person, der har lyst til at bidrage aktivt og som trives med en alsidig arbejdsdag, hvor 2 dage sjældent er ens.

Ansvarsområder
Som HSEQ koordinator skal du medvirke til at sikre at kvaliteten er i top på vores uddannelser og kurser, i tæt samarbejde med både uddannelsesledelsen på MARTEC og direktionen.
Du får blandt andet ansvaret for at:

• Vedligeholde og udvikle MARTECs kvalitetssystem
• Vedligeholde og administrere IMPROVE (dokumentstyringssystem)
• Medansvarlig for at MARTECs uddannelser og kurser lever op til de gældende krav og lovgivning
• Sikre at interne og eksterne audits afholdes kontinuerligt og planmæssigt, samt at der følges op på eventuelle anmærkninger
• Være primus motor i forbindelse med akkreditering og certificering af kurser
• Sætte kvalitet på dagorden internt og styre auditørkorps
• Gennemføre arbejdsmiljø- og sikkerhedsmøder, samt følge op herpå
• Bidrage til at løse tværinstitutionelle kvalitetsudfordringer, i samarbejde med uddannelsesministeriet, andre maritime institutioner og brancheorganisationer

Kompetencer
Vi foretrækker en person med en godkendt auditor-uddannelse, der har erfaring som kvalitetsansvarlig. Du er yderst struktureret og vedholdende, i forhold til at sikre at detaljer er på plads og orden.

Du er selvstændig, omgængelig og er i stand til at vejlede organisationen og sætte dagsordenen for arbejdet, samt i det hele tage bidrage til, at kvalitet får den rette fylde i organisationen blandt medarbejdere, studerende og kursister.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling, og/eller har en videregående uddannelse som f.eks. akademiker/maskinmester/navigatør/ingeniør. Vigtigst er det, at du brænder for at arbejde med kvalitet.

For at lykkes i jobbet er det en fordel, at du:

• er dygtig til at formulere dig kort og præcist, på dansk og engelsk, både i skrift og tale
• kan anvende gængse IT værktøjer som Word, Excel, PowerPoint mv.
• at du kan arbejde hurtigt og effektivt og har et højt drive
• er vant til selv at gennemføre og prioritere dine opgaver

Du får base på adressen Hånbækvej eller Kragholmen i Frederikshavn, men du skal også være klar til at tage til Skagen, auditere ombord på Skoleskibet DANMARK og tage til møder med til vores nationale samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark. Du ansættes i en fuldtidsstilling med reference til direktøren. Der vil være gode muligheder for efter-/videreuddannelse. Ansættelse og løn i henhold til kvalifikationer. Tiltrædelse efter aftale.

Interesseret
Ansøgningsfrist 20. juni 2021. Der gennemføres 2 samtalerunder. Forud for 2. samtalerunde skal ansøgere til stillingen være indstillet på at gennemføre en personprofil-test.

SØG STILLINGEN VIA DETTE LINK

Har du uddybende spørgsmål til stillingen eller MARTEC i øvrigt, er du velkommen til at kontakte direktør Pia Ankerstjerne, telefon 4093 0441, eller vicedirektør Brian Thomsen, telefon 2032 5269.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
MARTEC
Hånbækvej 54
9900 Frederikshavn
Kontaktperson
 
Tlf:
96208888
Adresse:
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-06-2021
Udløber:
01-07-2021
Kviknummer:
LJA-82235209
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Herning Kommune
Herning, Vestjylland
HYDRO-CON Elevator A/S
Gribskov, Nordsjælland
Gem annonce