TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hjørring Kommune

Hjørring Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-11-2018

Hvor er du på vej hen? Måske mod Hjørring og Team Vej og Trafik?

Vi leder efter en projektleder / administrativ medarbejder / trafik planlægger eller en som kan styre et anlægsprojekt. Vi søger en, som kan det hele, en som gerne tager et ansvar og som synes, det er sjovt at præge løsningerne. Så er du vores nye kollega?

Er du:

  • god til at finde løsninger i samarbejde med rådgivere, borgere og kollegaer?
  • god til at skabe relationer til dine samarbejdspartnere?
  • god til at håndtere mange større og mindre projekter i takt med daglige opgaver - på en gang - og holde styr på dem. Også når de ændrer sig (igen)?

Synes du:

  • det er spændende at arbejde innovativt og vil du gerne arbejde med samskabelse og bæredygtighed?
  • at arbejdsmiljøet er vigtigt og sætter du pris på et godt grin?
  • det er spændende med vide rammer, højt til loftet og en uformel struktur?

Uddannelse og erfaring:
Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være landinspektør, ingeniør, teknisk designer eller lignede. Vi vil lægge vægt på at du har en konkret erfaring inden for anlægs- / vejområdet, er god til projektledelse og kommunikation.

Dine fremtidige opgaver:
Du kommer til at indgå i den samlede opgaveløsning i teamet. En af opgave kunne være som projektleder på projekter, hvor løsningerne skal skabes i samarbejde med borgere og interessenter i området.  En anden opgave kunne være inden for trafiksikkerhed, lige fra at tale med borgere, til at få tegnet og gennemført en konkret løsning.
Opgavesammensætningen aftaler vi endeligt, når vi kender dig, dine ønsker og din baggrund noget bedre.

Lidt om Team Vej og Trafik:
I Team Vej og Trafik er vi pt 9 personer. Vi har mange forskellige opgaver herunder større og mindre anlægsopgaver, myndighedsbehandling indenfor vejområdet, trafiksikkerhed og kollektiv trafik. Vi tilstræber at ingen sidder med en opgave alene og vi er gode til at sparre med hinanden - også på tværs af opgaverne.
Vi er et team med højt humør og vi har fokus på det sociale, som en vigtig del af vores hverdag. Vi er flere forskellige fagligheder og har en nogenlunde ligelig køns- og aldersfordeling

Lidt om Teknik & Miljø:
Vores vision i Teknik og Miljø hedder Verdensklasse.
Det betyder f.eks. at vi arbejder med FN's verdensmål, og vi søger at få bæredygtighed og digitalisering til at blive en større del af vores dagligdag og vores løsninger, både til glæde for vores borgere, virksomheder og os selv.
Som visionen antyder, er der højt til loftet, vide rammer og frihed under ansvar. Vi er en moderne arbejdsplads, som ikke hænger fast i plejer, men som udvikler, samskaber og innoverer hele tiden.

Praktisk information:

Løn vil være efter gældende overenskomst og forhandles gennem din tillidsrepræsentant eller din organisation. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdstid på 37 timer/ugentlig og tiltrædelse den 1. marts 2019.
Er du interesseret i at få mere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Maj-Britt Jensen på tlf. 41 22 66 02. Du kan finde stillingsopslaget og ansøge via www.hjoerring.dk.

Ansøgningsfrist er den 10. januar 2019 og jobsamtaler forventes afholdt ultimo januar.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2018
Udløber:
10-01-2019
Kviknummer:
LJA-68380835
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri),
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn