TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 03-01-2022

IKT-koordinator: Bygningskonstruktør eller tilsvarende til Bygningssekretariatet på Aarhus Universitet

Har du mod på at være en drivende kraft bag driften og den videre udvikling af IKT-arbejdet på Aarhus Universitet? Og har du lyst til at være en del af et lille men tæt team omkring AU’s FM-system? De senere år har vi lagt sporene ud til IKT-arbejdet i organisationen, men vi er ikke i mål. Derfor har vi brug for dig til både at drifte og løfte IKT-arbejdet på universitetet, så vi får sikret det digitale bindeled mellem byggeprojekter og de efterfølgende driftsaktiviteter med løbende vedligehold og services. Et væsentligt fokus bliver i den forbindelse at få standardiseret IKT-arbejdet i hele organisationen med hensyn til både databehov og registrering af de tekniske bygningsdele.

I Bygningssekretariatet arbejder vi tæt sammen med Campus Plan & Projekt og sammen udgør vi vicedirektørområdet AU Bygninger. Vi understøtter i det daglige hele universitetet ved at løse opgaver, der berører alt fra udførelse af daglig drift og mindre renoveringsopgaver til opførelse af større nybyggerier og strategisk planlægning af universitetets fremtidige bygningsmasse. Universitetets bygningsmasse, der er på knap 700.000 kvm. og geografisk placeret over hele landet, er i disse år ved at gennemgå en større forandring bl.a. pga. udviklingen af Universitetsbyen i de tidligere hospitalsbygninger på Nørrebrogade i Aarhus.

I Bygningssekretariatet vil du blive en del af det team, der arbejder med bygnings- og arealdokumentation samt IKT. Teamet består af 3 fastansatte medarbejdere, 2 studentermedhjælpere og en teamleder. Vi understøtter og medvirker til digitalisering til gavn for fakulteternes Bygningsservice-afdelinger og forvaltningen af vore arealer. På den måde er vi med til at skabe det bedste udgangspunkt for en professionel og effektiv organisering af arbejdet omkring de bygninger, der huser universitetets aktiviteter.Som IKT-koordinator vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. være:

  • IKT-/BIM-koordinering på byggeprojekter og varetagelse af digitale afleveringer
  • kvalitetssikring af dokumentationsmateriale og databehandling
  • fortsat udvikling af IKT-arbejdet på Aarhus Universitet
  • diverse ad-hoc opgaver
Du skal kunne arbejde selvstændigt men samtidig have blik for sammenhænge og afhængigheder til teamets arbejde omkring bygningsdokumentationen generelt.Som person er du
  • serviceminded, udadvendt og fleksibel
  • i stand til at planlægge, koordinere og kommunikere tværfagligt
  • imødekommende og bidrager til et godt arbejdsklima
  • struktureret og i besiddelse af en god ordenssans
  • motiveret af at have en afvekslende hverdag, som kræver prioritering og overblik
Og så sætter du en ære i at tage ansvar og ejerskab for dine opgaver.Vi forventer
Du har sikkert en baggrund som bygningskonstruktør eller lignende. Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med den digitale sammenhæng mellem byggeprojekter og den efterfølgende drift og servicering af ejendommene. Er du nyuddannet og har de relevante kompetencer vil du også kunne komme i betragtning.

Du skal have en interesse for databehandling, særligt inden for digitalisering og data-analyse samt have et solidt kendskab til IKT-specifikationer - aftaler og ydelsesbeskrivelser. Du skal have erfaring med BIM og Revit. Det er ikke et krav, at du har erfaringer med AutoCad, men du skal være villig til at lære at begå dig i programmet. Det tæller også som et plus, hvis du arbejder eller har arbejdet med FM systemer.Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et uformelt og åbent miljø med kompetente, hyggelige og humoristiske kolleger i Bygninger, hvor vi lægger vægt på trivsel, udvikling, uddelegering, tillid og åbenhed.

Du vil indgå i et team, som sætter god service i centrum. Du vil få en stor berøringsflade og dagligt være i tæt dialog og samarbejde med kollegerne i AU Bygninger, Bygningsservice på fakulteterne og eksterne rådgivere.

Der vil selvfølgelig være rutinemæssige opgaver, men også spændende og udfordrende opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for forhandling af individuelle tillæg. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til teamleder Michael Viby Rasmussen på mail michael.rasmussen@au.dk eller tlf. 29 42 60 95.

Samtaler forventes afholdt i uge 20.
 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 
Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Trøjborgvej 82-84
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-01-2022
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83168624
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Gem annonce