TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AFRY

|
Vestjylland
|
Indrykket 08-09-2020

IKT/BIM-ansvarlig til projektering af elinstallationer i bygninger

AFRY, Herning eller Aarhus

Kunne du tænke dig en bærende rolle indenfor IKT-koordinering og BIM-udvikling på offentlige og private byggeprojekter i hele landet? Så er du muligvis vores nye IKT/BIM-ansvarlige, som vi søger til El-afdelingen i AFRY Byggeri.

Velkommen til AFRY
Hos AFRY Byggeri vil du få knap 230 dedikerede kolleger fordelt på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, der yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY Danmark ca. 600 medarbejdere fordelt på kontorer i hele landet. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være. Vi er tidligere kendt som Midtconsult, men er i dag en del af AFRY-koncernen med omkring 17.000 medarbejdere i hele verden. Læs mere her.

Sæt dit personlige præg på udviklingen af IKT/BIM-arbejdet
Som IKT/BIM-ansvarlig får du det primære ansvar for udviklingen af IKT/BIM-arbejdet i EL-afdelingen samt formidle og facilitere digitale leverancer, processer og ydelser på projekterne. Mere konkret vil du være ansvarlig for:

 • Udvikle og implementere BIM-standarder, værktøjer og arbejdsprocedurer samt styrke afdelingen på området
 • Generel projektering samt modellering
 • Projektet gennemføres iht. projektets IKT-specifikationer, samt at disse er gjort gældende for alle projektets parter
 • IKT-tekniske specifikationer udarbejdes, godkendes og bringes i anvendelse optimalt i takt med projektets gennemførsel
 • Projektets digitale processor, herunder processer for kommunikation, samarbejde, digitalt udbud, digital aflevering og generel digital kvalitetssikring på projektet overholdes
 • Eventuelle problemstillinger i forhold til de digitale leverancer løses
 • Udarbejdelse af tværfaglige kollisionskontroller, herunder mødeafholdelse, koordinering og opfølgning
 • Afholdelse og koordinering af tværfaglige koordineringsmøder i forbindelse med BIM-produktion og det digitale samarbejde

Du får en afvekslende hverdag med kontor i Herning eller Aarhus afhængig af din bopæl. Du får 23 dygtige kollegaer - ingeniører, installatører og tekniske designere, der arbejder tæt sammen om projektering af alle former for el-installationer i bygninger og som ser frem til at få dig med på holdet.

Brug din faglige erfaring og gode formidlingsevner
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som el-ingeniør, teknisk designer eller elektriker. Vigtigst er det, at du har solid erfaring med projektering, IKT/BIM-ledelse og koordinering fra en lignende stilling. Derudover kan du:

 • Formidle fagligt viden til forskellige faggrupper på tværs af afdelinger
 • Have fokus på detaljen uden at miste overblikket
 • Brænde igennem med en smittende og engagerende personlighed i dialog med både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • Kan begå dig i programmer som Caddy ++ og Dynamo

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau, Pensionsordning og Sundhedsforsikring som en del af den samlede lønpakke og gode, fleksible arbejdsforhold.

Er du interesseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via vores hjemmeside (link nederst i annoncen). Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Jan Roos, Afdelingschef

jan.roos@afry.com

Telefon: 20 51 80 73

Jesper Henriksen, Gruppeleder

jesper.henriksen@afry.com

Telefon: 29 63 69 90


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AFRY
Lyskær 3EF
2730 Herlev
Kontaktperson
 
Tlf:
20518073
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
03-11-2020
Kviknummer:
LJA-81050201
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
MOE A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Powerby ApS
Rebild, Nordjylland
Gem annonce