TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kulturskolen Ringkøbing-Skjern

|
Vestjylland
|
Indrykket 03-06-2022

Illustrator til Kulturskolen Ringkøbing-Skjern

Underviser i illustration søges til Kulturskolen Ringkøbing-Skjern

Vores dygtige elever mangler en ny underviser til det kommende skoleår med start den 1-8-2022.

Stillingen er på 8 timer om ugen.

Vi søger dig, der er en super formidler af illustration til børn og unge. Du er kreativ, fuld af idéer og fantasi både til nuværende hold og til nye tiltag. Som underviser i Kulturskolen er du med til at udfylde rammen med dine kreative ideer, med højt til loftet og mange forskellige samarbejdspartnere i kommunen. Kort og godt være med til at slippe fantasien løs på vores tegnehold.

Hvor og hvornår: Du er med til at planlægge undervisningsdage. Du skal gerne have bil, da undervisningen er placeret flere steder i kommunen. I dag har vi undervisning i Ringkøbing tirsdag fra kl. 15.30 til 17.00 og Videbæk torsdag samme tid, men du kan have mulighed for at planlægge andre undervisningsdage.

Jobprofil:

·        Du har en baggrund som kunstner, en kunstfaglig uddannelse, seminarieuddannelse med billedkunst/kulturfag eller lignende

·        Du må gerne have erfaring med at undervise og formidle.

·        Du brænder for at motivere, inspirere og samarbejde med børn, unge og voksne og har altid fokus på at møde mennesker med nysgerrighed og lydhørhed.

·        Du er kreativ og innovativ og vil gerne deltage i udviklingsprojekter og nye undervisningsformer, som du selv er med til at udvikle.

·        Du er udadvendt og har en positiv kerne.

 

Om os:

Kulturskolen Ringkøbing-Skjern har ca. 25 ansatte lærere samt administration i Ringkøbing og Skjern. Vi tilbyder undervisning i musik, ballet/dans, billedkunst, drama, redesign og illustration/fantasitegning. Vi underviser alle aldre. Kulturskolen har egne lokaler i Ringkøbing, Skjern og Tarm men underviser også decentralt på skoler.

Du vil blive mødt af en flok engagerede kolleger, som glæder sig til at inddrage dig i Kulturskolens undervisning og projekter.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde og lyst til at arbejde på tværs til koncerter og projekter. Trivsel og arbejdsglæde er i fokus. Vi prioriterer selvstændighed og skaberlyst og giver frie hænder til dig der gerne vil eksperimentere uden at gå på kompromis med høj faglighed og trivsel blandt eleverne.

Ringkøbing-Skjern Kommune er landets geografisk største kommune med en fantastisk natur og højt til loftet. Velkommen til Naturens Rige!

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist er 24. juni og der forventes at være samtaler i uge 26.

Yderligere oplysninger:

Har du spørgsmål så kontakt kulturskoleleder Preben Frederiksen på tlf. 29 68 55 82. Mail: preben.frederiksen@rksk.dk

 

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=be5a88a6)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kulturskolen Ringkøbing-Skjern
Ranunkelvej 11
6900 Skjern
Kontaktperson
 
Tlf:
99742424
Adresse:
6900 Skjern
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2022
Udløber:
24-06-2022
Kviknummer:
LJA-83683352
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed