TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Ringkøbing

|
Vestjylland
|
Indrykket 08-09-2021

Industri Beton A/S søger Teknisk Assistent til intern servicefunktion i smedeværkstedet

Om stillingen

Som teknisk assistent bliver du en del af vores interne smedeværksted i Ølstrup ved Ringkøbing. Her bygger vi bl.a. støbeforme i jern, der bruges til støbning af betonelementer på vores produktionssteder. Vi konstruerer/tegner også selv produktionsudstyr som f.eks. kranbaneanlæg og betonspande.

Dit arbejde består i at modtage begge typer opgaver, som du håndterer fra projektstart til færdigt produkt. Du tegner, planlægger, koordinerer, køber materialer og styrer således selv dine opgaver fra start til slut. Din arbejdstid fordeles med ca. 80 % til konstruktion/optegning og ca. 20 % til koordinering/projektledelse.

Smedeværkstedet fungerer som serviceværksted for alle Industri Betons lokationer, og det er derfor vigtigt, at du trives både praktisk og teoretisk og kan bruge din faglige viden til at koordinere og løse opgaverne. Du er serviceminded, og det er din opgave at være bindeled på tværs af organisationen og lokationerne, så projekterne lykkes til den aftalte tid, kvalitet og økonomi.

Der kan forekomme lidt rejseaktivitet indenlands, f.eks. til vores afdeling i Svinninge på Sjælland.Kvalifikationer

Der er flere indgangsvinkler til stillingen, og du kan f.eks. være maskinarbejder, produktionsteknolog, smed, mekaniker eller har en tilsvarende baggrund med teknisk indsigt i bevægelige dele. Du har erfaring med tegneprogrammer og er vant til at tegne i f.eks. Inventor, SolidEdge eller SolidWorks. Du har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til Navision.

Du har god teknisk indsigt og forståelse, og du eksekverer på opgaverne og trives med deadlines. Du er initiativrig og finder det naturligt at bidrage med idéer til udvikling af processerne.

Som person er du struktureret, en dygtig planlægger og kan prioritere opgaver ud fra efterspørgslen. Du er selvstændig og arbejder effektivt. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt på både dansk og engelsk. Du er udadvendt, fleksibel og har fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt.


Industri Beton tilbyder

Et job i en virksomhed med flad struktur, gode udviklingsmuligheder og fokus på den enkeltes potentiale. Vi har et uformelt miljø, hvor vi vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du bliver en del af et tværfagligt og til tider hektisk miljø, hvor der er mulighed for fleksible arbejdstider efter aftale. Løn forhandles ud fra dine kvalifikationer.Ansøgning og kontakt

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Industri Beton A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte på chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. 30 85 12 94 eller chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93Om Industri Beton A/S

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 400 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 125 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge, ca. 10 på kontoret i Aarhus, ca. 30 i montageafdelingen samt 3 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Ringkøbing
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Tlf:
30851294
Fax:
96750751
Kontaktperson
 
Tlf:
30851294
Adresse:
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2021
Udløber:
08-10-2021
Kviknummer:
LJA-82632899
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed