TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CONTROLLED POLYMERS A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 28-05-2022

Industrilaborant / tekniker til fiberlaboratorie

Var det noget at arbejde som laboratorietekniker i et fiberlaboratorie?

Controlled polymers A/S er en lokal virksomhed i Ribe, der er ejet af Americhem. Vi har i mere end 30 år arbejdet med indfarvning af plastgranulat i alle ønskede farver. Vi fremstiller ikke et slutprodukt, men leverer råvarer til blandt andet medicinal industrien og tekstilindustrien.

Vi har overtaget produktionen af produkter, der bliver anvendt til tekstilindustrien, fra vores søsterselskab i Manchester og da vores nuværende laboratorietekniker får ændret sine opgaver, søger vi en kollega mere. Hos os er kvalitet nøgleordet og det er vigtigt, at vores produkter er ens hver gang, både i farve og form.

Jobprofil

Vores fiberlaboratorie består af 4 medarbejdere, 2 på dag, 1 på aften og 1 på natholdet. Du vil komme til at arbejde sammen med en anden laboratorietekniker og vil arbejde primært med Nylon, PET og PP-materialer.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Farvemåle ved hjælp af et spektrofotometer
  • Korrektion er af produktionsordre
  • Spinne produktionsprøver
  • Valse produktionsprøver
  • Foretage materialetests (FPV) og udføre fugtindhold
  • Foretage analyse af askeindhold
  • Produktudvikle på sigt

Din profil

Du er uddannet som industrilaborant og har erfaring fra en lignende stilling, hvor dine opgaver bl.a. har været at teste og analysere produktionsprøver. Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, arbejdsom af natur og tager ejerskab for dine opgaver. Du er serviceminded, ser positiv på tilværelsen og kommer gerne med forbedringsforslag. Dit engelsk sprog er rimeligt både mundtligt og skriftligt, ligesom du er god til IT. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til plastbranchen, farver og tekstilindustrien, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en dynamisk og vækstpræget organisation. Virksomheden er generelt kendetegnet ved en uformel omgangstone kombineret med et højt kvalitetsniveau. Vi arbejder efter frihed under ansvar og da Controlled Polymers er i en positiv udvikling vil der løbende komme forbedringer og effektiviseringer.

Praktiske oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, Technology & Operations, Rikke Maj Ager på rma@conpol.com eller +45 2946 7514.

Send din ansøgning via vores hjemmeside www.conpol.com/dk/jobs. Når vi har fundet den rette kandidat, vil vi afslutte rekrutteringen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
CONTROLLED POLYMERS A/S
Bohrsvej 8
6760 Ribe
Kontaktperson
 
Tlf:
29467514
Adresse:
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2022
Udløber:
23-07-2022
Kviknummer:
LJA-83663756
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed