TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Evida

|
Fyn
|
Indrykket 02-08-2021

Ingeniør eller maskinmester til Asset Management i Middelfart

Gasnettet er en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Mere end 400.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega.

I Evida tegner, bygger og vedligeholder vi nemlig de mere end 18.000 kilometer ledningsnet, der fordeler gas rundt i hele landet, og vi udfører tilsyn hos vores ca. 400.000 kunder i Danmark. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du, ligesom os, er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet i Evida.


En bred vifte af arbejdsopgaver
Som i ingeniør/maskinmester i vores afdeling for Asset Management vil du blandt andet skulle løse opgaver inden for følgende områder:

Fordelingsnet (stålnet), distributionsnet (plastnet), MR-stationer (måle og regulatorstationer) og ventiler. Her får du til opgave at

  • støtte og bistå afdelingens fagansvarlige
  • sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
  • deltage i planlægning af udførelsen af omlægninger
  • ajourføring og kvalitetssikring af teknisk dokumentation
  • yde teknisk support til de udekørende gasteknikere inden for det tekniske ansvarsområde
  • yde teknisk support og støtte til projektafdelingen

Del ud af din viden
Du får en vigtig rolle, hvor du får mulighed for at trække på hele din erfaring og samtidig får rig lejlighed til at udvikle dine faglige kompetencer yderligere. Da vi gerne vil udnytte og udvikle dine kompetencer til fulde, vil du også kunne få opgaver inden for andre områder.

Det er således en stilling med mange facetter, som kræver høj faglighed og indsigter. Derfor er vi på udkig efter en kollega med minimum tre års erfaring som maskinmester eller ingeniør.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor samarbejde, effektivitet og sikkerhed er i højsædet. I teamet lægger vi stor vægt på at være gode kolleger, og at vi kan være stolte af det, vi gør. Du får en bred kontaktflade internt, hvor dine tætteste kollegaer kommer fra funktionen Asset Management

Du vil være tilknyttet vores lokation i Middelfart, men du må regne med aktiviteter på Evidas to andre lokationer, Viborg og Stenlille, af og til.

Det er en fast stilling, og for at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere tilbyder vi løbende mulighed for videreuddannelse.

Bliv en del af holdet
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 24. august 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 35.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Asset Management Heine Munk på telefon 25 19 41 38.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Evida
Mandal Alle 23
5500 Middelfart
Tlf:
25194138
Kontaktperson
 
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-08-2021
Udløber:
24-08-2021
Kviknummer:
LJA-82466264
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed