TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

erwin andersen a/s

|
Fyn
|
Indrykket 30-06-2020

Ingeniør med lederpotentiale - spildevand

Projektledelse * Budgettering, planlægning, projektering * Renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver

Jobbet:
Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor man fremover ønsker at tage flere opgaver hjem i eget hus. Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og med reference til direktøren, samt i tæt samarbejde med en kompetent stab, får du ansvar for virksomhedens renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaver. Du bliver således sat i spidsen for hele resultatkæden, lige fra de første tanker hvor en opgave fødes, til det færdige resultat er leveret til borgerne. Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Budgettering, planlægning, projektering og hands-on projektledelse, herunder også styring af udbud og kontrahering med underentreprenører, tilsyn, budgetlægning og budgetopfølgning.
  • Opfølgning på nøgletal generelt, herunder med fokus på tilstand, overløb og uvedkommende vand, således at dine analyser og løsningsforslag kan danne grundlag for planlægning og iværksættelse af renoveringsaktiviteter og handlingsplaner.
  • Løbende sikre det gode samarbejde i forhold til borgere, kommune og øvrige samarbejdspartnere.
  • Udarbejdelse af businesscases set ud fra Total Cost of Ownership.
  • Sikre at den værdiskabende effekt fra projekterne fremhæves, og dermed også bliver synliggjort i forhold til bl.a. borgerne og kommunen.
  • Sikre løbende information internt i organisationen, så alle er ”med på rejsen” når det gælder kommende og igangværende projekter.

Effektivitet og rentabilitet er to afgørende elementer i denne opgave. Der skal en skarp og konsekvent styring og projektledelse til i dette job, ligesom der skal være et tæt sammenfald mellem for- og efterkalkulationer. De mål der meldes ud, er også dem der efterfølgende skal leveres på.

Kvalifikationer:
Du er en kompetent projektlederprofil inden for bygge/anlæg, du tager ansvar, og du evner både at ”køre med det korte og lange lys” i din opgaveløsning. Herudover er det et krav, at du har en uddannelse på ingeniørniveau og mindst fem års brancheerfaring inden for spildevand- og/eller kloakområdet, alternativt forsyningsområdet.

Du har erfaring med selvstændig ledelse af større anlægsprojekter, hvor du allerede har bevist, at du kan levere med succes, både målt på økonomi, tid og kvalitet. Ligeledes har du erfaring med kontraktstyring, udbudsregler og myndighedsbehandling. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Asset Management. Måske kommer du fra et lignende job i en anden spildevandsvirksomhed, men du kan også sidde med lignende opgaver hos en ekstern rådgiver inden for branchen.

Din personlighed også afgørende for succes. Du er godt begavet med en udpræget analytisk sans og høj grad af løsningsorienteret kreativitet. Du har ligeledes evnen til at kombinere gennemslagskraft med gode samarbejdsevner både internt og eksternt. Herudover er det et krav, at du besidder handlekraft, omhyggelighed og grundighed - også under tidspres. Som menneske har du en positiv indstilling og et godt humør, og så motiveres du ganske enkelt af at være en bærende nøgleressource i en innovativ vækstvirksomhed.

Du tilbydes:
En faglig udfordring i en ambitiøs spildevandsvirksomhed, der har sat sig nogle høje mål for de kommende år, herunder at man vil være blandt den øverste tredjedel af spildevandsvirksomheder i Danmark, både målt på rentabilitet, effektivitet, innovation og fremsynethed.

Du får et tæt samarbejde med en ny og innovativ ledelse, der tør sætte handling bag både ord og målsætning. Du kommer med på en rejse, hvor udvikling og forandring – både fagligt og organisatorisk – bliver en del af din hverdag. Du vil i det hele taget opleve et job, hvor du kommer ”op på broen” og får stor indflydelse på både hverdagen og morgendagens projekter.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomheden:
Middelfart Spildevand A/S www.middelfartspildevand.dk er ejet af Middelfart Kommune og beskæftiger i dag cirka 25 medarbejdere, som døgnet rundt sørger for transport og rensning af spildevand fra husholdninger og industrier i Kommunen. Virksomhedens vigtigste opgaver er at sikre borgerne en effektiv og tryg håndtering af spildevand og regnvand, bl.a. med fokus på stabilitet, omkostningseffektivitet og miljømæssig forsvarlighed.

Med tiltagende og kraftigere skybrud som følge af klimaforandringer, bliver anlæggene til tider belastet så meget, at det medfører oversvømmelser med negative miljøpåvirkninger til følge. Hvis der skal skabes forbedring af vandmiljøet og en oplevet optimal sikkerhed hos borgerne, vil vitale tiltag være, at man løbende tilpasser anlægssystemerne til fremtiden, og samtidig tænker ny-anlæg, udvikling, renovering og innovation ind i planlægningen.

Den 1.7.2020 tiltræder der en ny direktør i selskabet, der netop har ovenstående tiltag som ét af sine hovedfokusområder. Som et led i denne udviklingsproces, ønsker man nu at styrke organisationen med ydereligere en ny kompetence, der kan være med til at løfte renoverings-, byggemodnings- og udviklingsopgaverne til næste niveau.

Ansøg:
Er dette en udfordring for dig, bedes du uploade din ansøgning og CV mærket ”01.07.41” på denne side.

Stillingen ønskes besat efter sommerferien og vi vil derfor først indkalde udvalgte kandidater til samtale i løbet af august 2020.

Al henvendelse behandles fortroligt.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
erwin andersen a/s
Strandvejen 100
5500 Middelfart
Tlf:
11111111
Kontaktperson
 
Tlf:
+4540176119
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2020
Udløber:
25-08-2020
Kviknummer:
LJA-80563025
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Aalborg Universitet, Campus Service
Aalborg, Nordjylland
Vordingborg Kommune
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Gem annonce