TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-06-2022

Projekteringsledere til Elektrificeringsprogrammet

Banedanmark er i gang med en historisk udbygning af jernbanen. Med Infrastrukturplan 2035 – regeringens vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen – er der kommet endnu mere fart på opgraderingen af jernbanen.

Vi søger lige nu flere projekteringsledere til styrkelse af vores tekniske organisation og som har lyst til at arbejde med en række spændende opgaver inden for jernbanen.

I Elektrificeringsprogrammet arbejder vi med mange vilkårlige elektrotekniske- og konstruktionstekniske opgaver, og vores primære fokusområde er derfor også elektroteknik, mekanik og konstruktionsarbejde.

Som udgangspunkt har du erfaring, men du kan også være nyuddannet. Det er for os vigtigt, at du har interesse til både at bygge videre på den viden du allerede har, men også at dygtiggøre dig og lære nyt inden for et eller flere af følgende fagområder:

 • Højspændingsanlæg, dvs. hovedforsyning og baneforsyning, herunder;
  • Kørestrømsanlæg 25 kV AC
  • Kørestrømsanlæg 1,65 kV DC
 • Køreledningsanlæg, dvs. konstruktion- og mekanik
 • Lavspændingsanlæg, herunder forsyning, tavler- og føringsveje.
 • Bygningsinstallationer inden for el- og mekanik, i tekniske bygninger og teknikhytter
 • Elektriske maskiner, herunder motor- og generatoranlæg, ventilation, pumper m.v.
 • Nødstrømsanlæg (UPS & batterianlæg).
 • SRO/CTS-anlæg, fx brandalarmering og HVAC-systemer.
 • Elektromagnetisk Interferens- og Kompatibilitet (EMC/EMI)
 • Nærføring, herunder elektriske- og magnetiske felter
 • Potentialudlignings- og returstrømsanlæg
Du bliver en del af Elektrificeringsprogrammet (EP) i sektionen EP Strøm, som beskæftiger sig med stærkstrøms og kørestrøms opgaver, og varetager hovedsagelig fornyelse og modernisering af eksisterende anlæg, herunder alle strømrelaterede projekter.

Organisationen er i vækst (vi er pt ca. 70 medarbejdere), og nu har du mulighed for at komme med på holdet. Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med mulighed for personlig udvikling og sparring med gode kollegaer. Samtidig giver vi gode muligheder for balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Du er med hele vejen som den faglige ekspert

Banedanmark bygger en helt ny attraktiv, grøn jernbane, til nye moderne el-tog, mens vi holder den gamle jernbane kørende. Det gør vi ved at opdatere jernbanen med nyt kørestrømsanlæg, transformatorstationer og styringsenheder. Elektrificeringen udføres samtidig med, at der installeres nyt signal system, gennemføres hastighedsopgraderinger af spor- og linjeføring, modernisering af perroner, ombygning af broer og andre mindre opdaterings- og vedligeholdelsesprojekter på de pågældende strækninger.

Dit primære ansvar er at styre projekteringen af vores projekter på stærkstrømsområdet. Du sikrer, at:

 • den projekterede løsning inden for dit fagområde, er hensigtsmæssig ud fra et økonomisk og teknisk perspektiv
 • der projekteres på det korrekte grundlag, herunder at gøre nødvendige data tilgængeligt for den projekterende part.
 • leverandøren af projekteringen (rådgiver eller totalentreprenør) lever op til de aftalte krav
 • de tekniske løsninger er gennemgået i dialog med vores tekniske driftsorganisation og tilgodeser vores grænseflader
Projekterne er alsidige og forskellige af karakter og størrelse. De omfatter f.eks. jording- og potentialudligning, anlæg af nye transformeranlæg, immunisering af sikringsanlæg, ny forsyning og installationer af sporskiftevarme, belysnings anlæg, pumpestationer, almene elektriske installationer, kørestrøms anlæg, og maskininstallationer for elevatorer.

Du bliver koblet på de projekter, der passer bedst til din erfaring og dine kvalifikationer. I det daglige vil du typisk referere til projektlederen eller designchefen. Din nærmeste leder bliver teamlederen for projekteringslederne.

Du får arbejdssted i København.

Teknisk kompetent og med overblik

Vi forestiller os at du har en mellem- og/eller videregående uddannelse som ingeniør, installatør, maskinmester eller lignende, gerne med speciale inden for elektroteknik og gerne med erfaring fra jernbanen. Det er et plus hvis du har en håndværksmæssig baggrund, men det er ikke et krav. Du har fra dit tidligere virke erfaring med projektering, udbudsprocesser, grænsefladekoordinering, projektopfølgning samt projektgranskning.

Med høj teknisk kompetence, tværfaglig forståelse og god personlig gennemslagskraft er du en stærk sparringspartner for projektlederen i forhold til de tekniske løsninger. For at være god i rollen, evner du desuden at bevare overblikket over flere sideløbende opgaver.

Du besidder evnen til at skabe gode og vedholdende samarbejdsrelationer. Du begår dig nemt på dansk og engelsk, både skriftlig og mundtligt.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen baseres på dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Yuanyuan Yang, eller teamleder Muhammed Krusko. Send os din ansøgning og dit CV snarest muligt, idet vi løbende indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søge stillingen” og følger instruktionerne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
29770433
Kontaktperson
 
Tlf:
24944327
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2022
Udløber:
08-08-2022
Kviknummer:
LJA-83745820
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed