TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Østjylland
|
Indrykket 16-09-2021

Ingeniørpraktikant Konstruktion - AFRY Byggeri - Aarhus

Kunne du tænke dig at få indblik i, hvordan en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggebranchen arbejder? Er du på udkig efter en praktikplads, hvor der er fokus på din læring og udvikling? Og vil du gerne være en del af et stærkt fagligt netværk med dygtige og ambitiøse medarbejdere, som udfordrer dig? Så tag det første spring til din karriere som ingeniørpraktikant i AFRY’s konstruktionsafdeling i Aarhus.


”Som praktikant i konstruktionsafdelingen hos AFRY kan man forvente at få afprøvet sine færdigheder fra skolebænken og ikke mindst bygge en masse viden og erfaringer ovenpå. Man bliver en del af et skarpt team, som består af mange forskellige profiler. I afdelingen er der både unge og erfarne ingeniører samt BIM-designere, men vigtigst af alt, er der god dynamik og altid en hjælpende hånd inden for rækkevidde.” Malene Heidemann, ingeniørpraktikant, efterår 2021.

Om AFRY
Som praktikant i konstruktionsafdelingen er du en del af AFRY byggeri, hvor vi er +200 dedikerede kolleger der yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være. AFRY Byggeri – der oprindeligt var Midtconsult - har kontorer i Aarhus, Herning og Herlev og er en væsentlig del af AFRY Danmark, der har +500 medarbejdere fordelt på kontorer i hele landet og er en del af den globale AFRY organisation med knap 16.000 medarbejdere på globalt plan.

I konstruktionsafdelingen løser vi en bred vifte af arbejdsopgaver, der spænder over alt fra familiehuse, stålkonstruktioner, renovering og til højhusbyggerier i hele landet. Vi udarbejder den statiske dokumentation til myndighederne herunder bl.a. de statiske beregninger. Målet er at finde frem til den løsning, som giver vores kunder den største værdi indenfor deres på forhånd fastlagte rammer. Vi er et team bestående af dedikerede og dygtige medarbejdere, der brænder for at levere de rigtige løsninger, og som med glæde vil vejlede og dele ud af vores erfaringer, så vi sikrer, at du får et udbytterigt praktikophold.

Arbejdsopgaver
Som praktikant i konstruktionsafdelingen vil du få mulighed for at stå på egne ben. Vi følger din udvikling og sørger for, at opgaverne passer til dit niveau og vil udfordre dig. Du kan for eksempel arbejde med:

  • Statisk dokumentation.
  • Overslag på konstruktioner.
  • Detailberegning af f.eks. fundamenter, ståltrapper og altaner.
  • Udarbejde positionsplaner, lastnedføring og stabilitetsberegninger.
  • Indgå i en projektgruppe.
  • Løse større opgaver svarende til et semesterprojekt.
  • Deltage i møder med eksterne parter.
  • Komme med på tilsynsopgave.

Du bliver tilknyttet en mentor, der hjælper, vejleder og følger dig gennem praktikopholdet.

Om dig
Du er bygningsingeniørstuderende og har faglig viden om opstilling af laster, eftervisning af stål-, træ- og betonkonstruktioner samt forståelse for konstruktionstegninger. Du er god til at kommunikere både i skrift og tale og tager ejerskab over dine opgaver. Din faglige viden er vigtig, men lige så vigtig er dit gode humør og dit mod på at springe ud i nye udfordrende opgaver.

Hvorfor vælge AFRY?
Et praktikforløb hos AFRY giver dig en god indsigt i en rådgivende ingeniørs hverdag og et godt fagligt fundament for dit videre studieforløb og karriere. Du får erfaring med udarbejdelse af den statiske dokumentation inkl. tegningsmateriale og kendskab til diverse programmer, herunder f.eks. FEM-design, Strusoft Dimension, Excel, Bluebeam og Revit. Du får desuden et personligt netværk i én af de førende rådgivende ingeniørvirksomheder i Norden, hvilket kan gavne dig i din videre karriere.

Intresseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi følger dit uddannelsessteds krav om varighed og aflønning. Praktikstart i februar 2022 eller efter nærmere aftale.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Søren Frichs Vej 34A
8230 Åbyhøj
Kontaktperson
 
Tlf:
+4523897282
Adresse:
8230 Åbyhøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Udløber:
11-11-2021
Kviknummer:
LJA-82671629
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed