TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Instabox hub Odense

|
Fyn
|
Indrykket 18-08-2021

Instabox installatør

Hvem er vi

 

I løbet af de sidste 5 år, er vi vokset til over 1500 instaboxere. Alle sammen med det samme mål; at levere den bedste shipping oplevelse. Vi er super hurtige, både med levering af pakker og når det kommer til at vækste vores forretning. Vi ønsker at vores service skal være verdens omspændende. Hvordan vil vi gøre det? Vi ansætter kompetente, professionelle og passionerede mennesker, som elsker hvad de laver. Men det ved du nok, og det er derfor du læser denne jobannonce?

 

Dine opgaver:

 

Installere og sætte vores instabox bokse op hos vores udvalgte partnere, såsom kiosker, tankstationer, købmandsforretninger og indkøbscentre.

Arbejdet består i at køre ud til de forskellige steder og installere bokse, hvilket betyder, at alt udføres fysisk.

Da installationerne af vores skabe er rundt om i landet, vil der være meget rejsetid og det betyder, at der vil være tidspunkter, hvor du vil være væk flere dage ad gangen.

Du vil være ansvarlig for alle reperationer af bokse, hvilket betyder at du vil arbejde tæt sammen med netværkskoordinatorer og salgsteam, så snart boksene er oppe at køre.

 

Profil:

 

  • 1-2 års erfaring med et praktisk job, helst som installatør, blikkenslager, tømrer eller elektriker.
  • Kørekort C-licens og CPC-certifikat
  • Erfaring med computersystemer
  • Serviceminded og “få ting gjort”-mentalitet

 

Vi tilbyder dig

 

Vi tilbyder dig chancer for at komme med på en fantastisk rejse. Med stærke investorer i ryggen, i et vækstmarked, er der ingen grænse for hvad vi kan opnå. Vi lover dig at du vil blive udfordret, få mulighed for at udvikle dig personligt og professionelt, samt få nogle af de dygtigste kolleger. Rejsen vi er på, er hvad der driver alle medarbejdere hos instabox, og vi er først lige gået igang. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og fordelspakke, men alt det tager vi på et senere tidspunkt.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Instabox hub Odense
Agerhatten 16A
5220 Odense SØ
Kontaktperson
 
Tlf:
29797979
Adresse:
5220 Odense SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-08-2021
Udløber:
13-10-2021
Kviknummer:
LJA-82538759
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Dansk VVS og Klima A/S
Odense, Fyn
KVR Assens
Kerteminde, Fyn
Gem annonce