TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KONE A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-04-2021

Installation Supervisor , KONE Herlev


Installation site supervisor, Herlev

Vi udvider vores team med en dynamisk og engageret projektleder/sitesupervisor til at understøtte KONE's fortsatte vækst og markedsledende position i Danmark, med udgangspukt fra vores kontor i Herlev.

Dit primære arbejds område bliver som site supervisor, med ansvar for fremdriften af vores elevator installationer på en til flere byggepladser samtidig.

Du leder installationsteamet på projekterne, og vil i samarbejde med en projekt ansvarlig Projectmanager, sørge for at projekterne leveres sikkert til den aftalte tid, i topkvalitet og på budget. Du får en central rolle som kommunikator, da du varetager en stor del kommunikationen med kunden og øvrige interessenter, herunder også andre entreprenører, igennem hele processen.

Du bliver en del af et kompetent projektleder/supervisor team på p.t. 10 kollegaer, der arbejder ud fra kontorerne i Herlev og Århus. Dertil en række kollegaer i "marken" tilknyttet de samme kontorer. Du vil på udvalgte projekter, komme til at arbejde tæt sammen med, og referere til vores Projectmanagers i vores Major Project afdeling.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • Bygge-/Sikkerhedsmøder med kunder, herunder sikre optimale installationsforhold.
 • Ressourceplanlægning og koordinering med de øvrige KONE Projektledere/Supervisorer.
 • Kommunikation med KONE's kunder og andre interssenter.
 • Motivere og lede installationsteamet, herunder koordinere med underleverandør.
 • Kontrol af byggepladserne og skakterne, herunder kontol måling af skakt dimensioner og om skakten er klar til overlevering til os, før installations opstart.
 • At udføre site audits på installations teamsene, for at sikre sikkerheden og kvaliteten.
 • Samarbejde med ingeniør afdelingen i forbindelse med færdig projektering af installationerne.
 • Samarbejde med salgsafdelingen i forbindelse med tilbud.
 • Sammen med den respektive Projectmanager, at overlevere projekterne til KONEs serviceafdeling og vores kunde, ved endt installation.
 • I samarbejde med respektiv Projectmanager, at sørge for at vi levere i henhold til kontrakt.

VIDEN, UDDANNELSE OG ERFARING

Du kommer evt. fra en tilsvarende stilling, hvor du med succes har ledet installationsprojekter. Brancheerfaring er ikke en nødvendighed, men stillingen indebærer at du kommer med en baggrund som tekniker, installatør, anden teknisk uddannelse eller byggebranche relevant håndværksmæssig uddannelse. Du er en stærk kommunikator og en holdspiller, er god til at danne netværk, og du kan derfor begå dig ubesværet på såvel byggepladsen som på kontoret.

For at passe ind i rollen mener vi, at du:
 • Har et godt overblik og kan håndtere mange samtidige opgaver.
 • Motiveres af at indgå i et tæt samarbejde med og reference til en Projectmanager.
 • Er en stærk kommunikator, og trives godt med at have fokus på kunde kommunikation.
 • Har gode IT færdigheder.
 • Har gode engelsk kundskaber.
 • Brænder for kvalitetsarbejde udført med sikkerheden i højsædet.
 • Er økonomisk velfunderet og en stærk planlægger.
 • Trives med en kombination af kontorarbejde og arbejde "i marken".
 • Kan lide at indgå i et tæt samarbejde med vores montører og ser deres succes og kundernes tilfredshed som din succes.
 • Har kørekort til personbil.
Dine muligheder

Hos KONE er man fokuseret på at skabe en innovativ og samarbejdsorienteret arbejdskultur,
hvor bidraget fra den enkelte værdsættes. Medarbejderengagement er et centralt fokusområde,
og man tilskynder til deltagelse i udveksling af informationer og idéer.
Du vil få et selvstændigt og spændende job i en dynamisk og positiv atmosfære.
Virksomheden har branchens stærkeste bagland, bestående af montører, ingeniører og
administration, som supplerer dig i det daglige. Du vil få mulighed for at nå dine karrieremæssige
og personlige mål.

Ansøgning

Du sender en ansøgning og et CV senest den 14. maj 2021 via knappen "Send ansøgning". Vi vil løbende indkalde til samtaler og stillingen kan besættes inden den sidste ansøgningsdato.

For spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Delivery Operations Manager Steen.Schackinger@kone.com , Hvis du har spørgsmål om din ansøgning, så kontakt rekruttering specialist sophie.rezaei@kone.com

KONE er en af de mest innovative virksomheder i verden, og en af verdens førende virksomheder inden for produktion, installation, salg og servicering af elevatorer, rulletrapper og døre/porte.

Hver dag bruger millioner af mennesker i hele verden KONE's elevatorer, rulletrapper og døre/porte i et stadig mere urbaniseret miljø. Virksomheden ønsker at tilbyde de bedste "People Flow™ - løsninger" til dem, der bruger deres anlæg i bolig- og kontorbygninger, hoteller, hospitaler, indkøbscentre, og hvor der er offentlig transport. KONE er repræsenteret i mere end 60 lande verden over og beskæftiger i dag mere end 52.000 erfarne og motiverede medarbejdere, I Danmark er man 225 medarbejdere. Hos KONE er medarbejderne den vigtigste kilde til fornyelse og skabelse af succes. Virksomheden er under fortsat vækst og søger løbende nye medarbejdere, der har viljen og styrken til at udvikle deres faglige og personlige kompetencer i et levende og udfordrende miljø.
#LI-SCA

Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Om os: 
Er du klar over, at KONE flytter over en milliard mennesker hver dag? I 2018 havde vi en årlig omsætning på 9,1 mia EUR. Vi beskæftiger over 57.000 engagerede medarbejdere i over 60 lande i hele verden, som sammen arbejder efter den samme vision. Som førende på verdensmarkedet inden for elevatorer og rulletrapper er det vores mission at forbedre den måde, bylivet flyder på.

Læs mere på www.kone.com/careers
 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=42293b67)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KONE A/S
Marielundvej 10
2730 Herlev
Kontaktperson
 
Tlf:
35878000
Adresse:
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-04-2021
Udløber:
14-05-2021
Kviknummer:
LJA-81980620
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland