TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KONE A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-09-2020

Installation Supervisor Modernisering, Herlev


Vi udvider vores team med en dynamisk og engageret projektleder/supervisor til at understøtte KONE's fortsatte vækst og markedsledende position i Danmark. Med udgangspunkt fra vores kontor beliggende i Herlev, bliver du ansvarlig for en portefølje af elevatorprojekter lige fra overtagelse fra salgsafdelingen til aflevering til vores kunder, efter endt montage/modernisering. Du leder installationsteamet på projekterne, og vil være ansvarlig for at projekterne leveres sikkert til den aftalte tid, i topkvalitet og på budget. Du får en central rolle som kommunikator, da du varetager al kommunikation med kunden og øvrige interessenter igennem hele processen.

Du bliver en del af et kompetent projektleder/supervisor team på p.t. 10 kollegaer, der arbejder ud fra kontorerne i Herlev og Århus, dertil en række kollegaer i "marken" tilknyttet de samme kontorer.

Dine væsentligste opgaver vil være:
Porteføljestyring af ca. 20-25 løbende projekter, primært moderniseringer og ombygninger, men også med mulighed for nye installationer.

Porteføljestyringen består bl.a. af følgende:

 • Økonomiansvar og styring for egne projekter
 • Ressource og logistik planlægning for egne projekter
 • Tidsplanlægning af installationen i henhold til kundens projekt
 • Kommunikation med KONE's kunder
 • Byggemøder med kunder, herunder sikre optimale installationsforhold
 • Motivere og lede installationsteamet, herunder koordinere med under- leverandører/entreprenører
 • Overlevere projekterne til serviceafdelingen og til kunden
 • Samarbejde med salgsafdelingen i forbindelse med tilbud
 • Samarbejde med CSE, ingeniør afdelingen, i forbindelse med færdig projektering af installationen
?Viden, uddannelse og erfaring
Du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du med succes har ledet installationsprojekter. Du trives i en til tider hektisk og omskiftelig hverdag, med mange forskellige opgaver i løbet af dagen. Brancheerfaring er ikke en nødvendighed, dog en stor fordel, og stillingen indebærer at du kommer med en teknisk baggrund som ingeniør, tekniker, installatør eller anden lignende uddannelse. Du er en stærk kommunikator og en holdspiller, som derfor kan begå dig ubesværet på såvel byggepladsen som på kontoret, i samarbejdet med både kollegaer, montører og kunder.

For at passe ind i rollen mener vi, at:
 • du har et godt overblik og kan håndtere mange samtidige opgaver
 • du er en stærk kommunikator, og trives godt med at have fokus på kunde kommunikation
 • du er økonomisk velfunderet og en stærk planlægger
 • du har gode IT færdigheder
 • du har gode engelskkundskaber
 • du brænder for kvalitetsarbejde udført med sikkerheden i højsædet
 • du trives med en kombination af kontorarbejde og arbejde "i marken"
 • du kan lide at indgå i et tæt samarbejde med vores montører og ser deres succes og kundernes tilfredshed som din succes
 • du har kørekort til personbil
Dine muligheder
Hos KONE er man fokuseret på at skabe en innovativ og samarbejdsorienteret arbejdskultur, hvor bidraget fra den enkelte værdsættes. Medarbejderengagement er et centralt fokusområde, og man tilskynder til deltagelse i udveksling af informationer og idéer.
Du vil få et selvstændigt og spændende job i en dynamisk og positiv atmosfære.
Virksomheden har branchens stærkeste bagland, bestående af montører, ingeniører og administration, som supplerer dig i det daglige. Du vil få mulighed for at nå dine karrieremæssige og personlige mål.

Ansøgning:
Du sender en ansøgning og et CV senest den  2020-10-05. Vi vil løbende indkalde til samtaler og stillingen kan besættes inden den sidste ansøgningsdato.
For spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Delivery Operations Manager Steen Schackinger, steen.schackinger@kone.com.
Hvis du har spørgsmål om din ansøgning, så kontakt rekruttering specialist Lena Sjö, lena.sjo@kone.com

KONE er en af de mest innovative virksomheder i verden, og en af verdens førende virksomheder inden for produktion, installation, salg og servicering af elevatorer, rulletrapper og døre/porte.
Hver dag bruger millioner af mennesker i hele verden KONE's elevatorer, rulletrapper og døre/porte i et stadig mere urbaniseret miljø. Virksomheden ønsker at tilbyde de bedste "People Flow™ - løsninger" til dem, der bruger deres anlæg i bolig- og kontorbygninger, hoteller, hospitaler, indkøbscentre, og hvor der er offentlig transport. KONE er repræsenteret i mere end 60 lande verden over og beskæftiger i dag mere end 52.000 erfarne og motiverede medarbejdere, I Danmark er man 225 medarbejdere. Hos KONE er medarbejderne den vigtigste kilde til fornyelse og skabelse af succes. Virksomheden er under fortsat vækst og søger løbende nye medarbejdere, der har viljen og styrken til at udvikle deres faglige og personlige kompetencer i et levende og udfordrende miljø.


Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Læs mere på www.kone.com/careers
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c332c2ae)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KONE A/S
Marielundvej 10
2730 Herlev
Kontaktperson
 
Tlf:
35878000
Adresse:
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2020
Udløber:
05-10-2020
Kviknummer:
LJA-81090172
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job