TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

JD BYG ENTREPRISE ApS

|
Østjylland
|
Indrykket 15-10-2021

JD Byg Entreprise ApS søger tegner

Kan du lide at tegne/projektere og være involveret i byggeprojekter, og samtidig være en del af en spændende virksomhed i vækst? Så er du måske vores nye tegner i JD Byg Entreprise.

 

VIRKSOMHEDEN

I JD Byg udfører vi hoved- og totalentrepriser i hele landet og vi er eksperter i industri og erhvervsbyggeri. Vi tegner, beregner og rådgiver vores kunder før og under processen. Vi er med lige fra bygherren får den første idé, til byggeriet står klar til brug. Ofte er vi med som sparringspartner for kommende bygherre omkring optimering af byggesagen. Og vi gør en dyd ud af vores kunders ønsker, hvor alle projekter tilpasses kundens individuelle behov.

 

ARBEJDSOPGAVER

Du kommer som tegner til at være en aktiv del af vort projekteringsteam. Opgaverne spænder fra råskitse over myndighedstegninger til udførelses- og detailprojektering af håndværkertegninger. Du bliver i tæt samarbejde med kollegaer involveret i projekter fra start til slut, hvor du bliver omdrejningspunktet for at sikre succes.

 

DIN PROFIL

 • Du er uddannet bygningskonstruktør/byggetekniker/teknisk designer eller tilsvarende kompetencegivende uddannelse indenfor bygge- og anlægsområdet – og gerne med en håndværksmæssig baggrund.
 • Du er erfaren bruger af tegneprogrammet REVIT.
 • Du arbejder struktureret og løsningsorienteret.
 • Du har gode samarbejdsevner og en høj arbejdsmoral.
 • Du er god til at kommunikere - mundtlig såvel skriftligt.
 • Erfaring med Microsoft Office-pakken.
 • Erfaring med visualisering f.eks. Lumion vil være en fordel.
 • Derudover er du bevidst om, hvad det kræver af dig at gennemføre opgaverne på bedst mulig måde for alle involverede. Du er opsøgende og initiativrig samt evner at indgå i et tæt teamsamarbejde med en masse engagerede kolleger.

 

VI TILBYDER

Hos JD Byg Entreprise udfører vi selv en række af de processer, der skal til at gennemfører et byggeprojekt. Vi holder således myndigheds- og udførelses-projektering internt.

I JD Byg Entreprise vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har masser af inspirerende og komplekse opgaver, som du vil være med til at løse, og dine kolleger er ambitiøse og kompetente fagspecialister.

JD Byg Entreprise ApS tilbyder:

 • Et velfungerende og dynamisk team, der hjælper hinanden
 • Et udfordrende og lærerigt job i en virksomhed, hvor trivsel og arbejdsmiljø vægtes højt
 • En spændende stilling i en kompetent virksomhed med en flad struktur
 • Derudover vil du have rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.
 • Vores største succes er, når vi får det bedste ud af vores kolleger og medarbejdere.

Ansøgning

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte projektchef Simon Witt Pedersen på telefon 6147 9823. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

 

 

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
JD BYG ENTREPRISE ApS
Vestervangen 5
8740 Brædstrup
Kontaktperson
Dorthe Pold
Tlf:
75752247
Adresse:
8740 Brædstrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-82824434
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
DYNAMICWEB SOFTWARE A/S
Aarhus, Østjylland
AD-MEDIA ApS
Aarhus, Østjylland
Gem annonce