TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

PRO&CO A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 20-05-2021

Junior digital marketing medarbejder

Er du IBF´s nye junior digital marketing medarbejder? IBF søger lige nu en profil, der har god forståelse for paid social media, Google Ads - og som synes, det er spændende at dykke ned i data, der omsættes til indsigt om kunders digitale adfærd.

Om jobbet
Da stillingen er en junior stilling, er det ikke et krav, at du har arbejdet professionelt med digital marketing. Men du skal naturligvis være digital interesseret og have en god forståelse samt lysten til at blive ekspert inden for området. IBF vil sørge for, at du bliver godt klædt på i form af kurser, vidensdeling og mentorordning.

Du skal være med til at styrke og videreudvikle IBF’s digitale synlighed, og kommer til at analysere og rapportere performance på tværs af alle digitale platforme. Du vil bidrage med din tekniske indsigt til udarbejdelse af annoncer til de digitale marketingkanaler, både i Danmark og i udlandet, i tæt samarbejde med den grafiske afdeling.

Du kommer til at arbejde med Google Analytics og Facebook Business Manager, hvor du dagligt analyserer de digitale marketingkampagners ydeevne, så du kan optimere deres performance. Samtidig med at du i Google Ads og Facebook Ads bruger din viden fra kampagner omkring kundernes digitale adfærd, til at udvikle, optimere og udarbejde de mest effektive digitale annoncer.

Derudover vil vedligeholdelse og udvikling af IBF’s hjemmesider også være en del af jobbet.

Arbejdsstedet vil være på hovedkontoret i Ikast.

Om dig
Hvorvidt du er nyuddannet multimediedesigner, markedsføringsøkonom eller har en uddannelse indenfor digital handel eller lignende, er ikke så vigtigt. Vi lægger mere vægt på, at du elsker at læse adfærd ud fra data, har en oprigtig interesse i at følge nyeste udvikling i Facebooks og Googles annonceringsmuligheder, samt at du har en god teknisk forståelse til at finde og sætte dig ind i nye tools. Generelt vægtes din digitale nysgerrighed og interesse inden for digital markedsføring højt.

Vi forventer, at du:

  • har en god fornemmelse for - og holdning til - hvad der virker digitalt, fordi du er typen, der suger digital viden til dig
  • du elsker nye udfordringer og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer og platforme
  • du er ikke bange for tal og er ikke bange for at dykke ned i data
  • er nysgerrig på, hvordan data kan understøtte forretningen og kunderejsen
  • elsker at lære nyt og til tider springe ud på dybt vand

IBF kan tilbyde
En spændende virksomhed, hvor der er udvikling og fart over feltet, masser af spændende opgaver og garanti for daglig udfordring.

Du bliver en del af et dynamisk og kreativt team på fire, hvor faglig sparring vægtes højt, og hvor der er plads til socialt samvær.

Hos IBF er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

IBF producerer et bredt program i betonprodukter; belægningssten, fliser, tagsten, rør, brønd¬gods og fabriksbeton. IBF er i dag én af Danmarks førende producenter af betonprodukter med mere end 20 produktionssteder i Danmark og udland. Se mere på ibf.dk.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Mads Clausens Vej 9
7441 Bording
Kontaktperson
 
Tlf:
96603201
Adresse:
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2021
Udløber:
15-07-2021
Kviknummer:
LJA-82135984
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Herning, Vestjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce