TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thisted Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2020

Jurist/Landinspektør til Anlæg og Infrastruktur

Procesorienteret medarbejder med interesse og viden inden for vejmyndighedsområdet søges til sektion Anlæg og Infrastruktur

Vil du være med til at sikre en professionel og dialogbaseret vejadministration, og trives du med at afsøge muligheder og sikre de mest optimale løsninger inden for vejlovens rammer? Så er det dig, vi søger til vores infrastrukturteam i Drift og Anlæg.

Thisted Kommune søger med start den 15. august 2020 en ny medarbejder inden for vejmyndighedsområdet til Infrastrukturteamet i Drift og Anlæg, som er en del af Teknik, Erhverv og Beskæftigelse.

Vi tilbyder en arbejdsplads, med stærkt tværfagligt samarbejde både med interne og eksterne aktører. Det tætte samarbejde får du bl.a. med sektionen Park og vej samt Plan og Miljøafdeling. Der er rig mulighed for sparring og rådgivning både internt i organisationen og eksternt med bygherre og iværksættere. Du får en høj grad af medindflydelse på din egen arbejdsdag og tilrettelæggelsen af de opgaver, der skal løses.

Vi søger en jurist eller landinspektør, der har lyst til at arbejde med vejloven og privatvejsloven som rettesnor for både de administrative og udviklingsorienterede opgaver inden for vejmyndighed/vejadministration, hvor samarbejde og løsninger på tværs af afdelinger indgår som en naturlig del af din tilgang til arbejdet.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, der stiller krav til dine kommunikative- og planlægningsmæssige evner. Du skal derfor være god til at snakke med borgerne og samarbejdsparterer samtidig med, at du håndterer og arbejder efter lovgivning og regler inden for vejadministration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

  • Administration af opgaven inden for vejloven herunder også loven om private fællesveje.
  • Administrative opgaver inden for vejområdet, herunder besvarelser af borgerhenvendelser mundtligt såvel som skriftligt.
  • Sammen med brugerne og borgerne finde løsninger inden for vejområdet, hvor dialogen og vejledningen er i højsædet, når afgørelser skal træffes.
  • Koordineringsarbejde med eksterne og interne leverandører fx ifm. gravearbejder.
  • Sagsbehandling i tæt samarbejde med fx forvaltningens byggesagsbehandlere.
  • Afsøge og sikre optimale oversigtsforhold og løsninger ved fx overkørsler til ejendomme.
  • Udviklingsopgaver inden for vej- og trafikområdet herunder gennemføre en struktureret procedure for sagsbehandlingsprocessen.
  • Trafiksikkerhed.

Om os
Du bliver en del af sektionen Anlæg og Infrastruktur, hvor vi er 19 medarbejdere, som afspejler en række forskellige fagligheder fra projektmedarbejdere til medarbejdere med forskellige planlægnings- og koordineringsopgaver inden for drift og vedligehold.

Vi ser frem til at byde en ny kollega velkommen på 1. sal i Hurup. Opgaverne i afdelingen er præget af en høj omskiftelighed, som kræver, at medarbejderne omstiller sig og løser netop de opgaver, som har højst prioritet og bevågenhed.

Du bliver en del af en kollegagruppe, som vægter faglige kompetencer såvel som sociale. For os er det vigtigt, at man har det godt med sine kollegaer og trives i en uformel atmosfære samtidig med, at der udføres et professionelt arbejde.

Din profil
Vi søger en kollega, der er uddannet jurist eller landinspektør gerne med erfaring eller uddannelse inden for det vejtekniske område. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring vejsagsbehandling, men det helt afgørende er din interesse for området og din indstilling til selve arbejdet, hvorfor du godt kan være en nyudklækket kandidat, der kommer med teorien frisk i erdringen.

I Thisted Kommune kan vi prale med at have en af landes bedste byggesagsbehandlingstider. Derfor har du har flair for detaljerne, og som person arbejder du systematisk og trives med korte deadlines til gavn for borgerne i Thisted Kommune.

Du er god til at samarbejde, og er i øjenhøjde med borgerne og samarbejdsparterer – interne såvel som eksterne og kommunikerer i et tydeligt og klart sprog både skriftligt og mundtligt.

Du arbejder procesorienteret og har mod på at udfordre og lyst til at bidrage med friske øjne - hvor nye muligheder og tilgange undersøges og analyseres.

Vi håber du er blevet nysgerrig på stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sektionsleder Tobias Geertsen på tlf. 99 17 21 08 eller 31 36 90 07.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse på 37 timer ugentligt.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedhæftet relevante bilag senest den 16. juni 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. juni 2020.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Thisted Kommune
Kirkevej 9
7760 Hurup Thy
Tlf:
96171717
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
7760 Hurup Thy
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2020
Udløber:
16-06-2020
Kviknummer:
LJA-80280532
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
KH OneStop A/S
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland