TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKCONSULTING

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-09-2021

Kalibreringstekniker til pipette lab

Kalibreringstekniker til pipette lab


Jobbet:

Som kalibreringstekniker er dine opgaver at kalibrere, servicere og justere pipetter og udstyr og rådgive kunder omkring kalibrering primært i inhouse lab, men on site opgaver forekommer også. Du varetager desuden en række administrative opgaver.


Vi forventer:

Du kan have forskellige indfaldsvinkler til jobbet, men vi forestiller os en baggrund som laborant, måletekniker, bioanalytiker eller anden relevant uddannelse. Du har erfaring med kalibrering af pipetter og måleudstyr, har teknisk forståelse og er vant til at begå dig i industrien blandt kunder, som lytter til dine input. Du har forståelse for dokumentationskrav – og helst kendskab til – dokumentationspraksis (GDP) og god fremstillingspraksis (GMP) ligesom kvalitetsstyring og akkreditering heller ikke er ukendte begreber for dig. Du er rutineret i MS Office, særligt Excel og udtrykker dig sikkert på både dansk og engelsk.


Din profil:

Personligt er du udadvendt og har god forståelse for kundekontakt. Du er selvstændig og god til at danne overblik i planlægningen af din arbejdsdag. Og samtidig er du en udpræget teamplayer, som får - og giver energi - i den faglige sparring og vidensdeling med dine kollegaer. Du arbejder metodisk, struktureret og er meget kvalitetsbevidst i løsningen af dine opgaver.


Vi tilbyder

Du får arbejdsplads på Helgeshøj Allé i Taastrup og bliver en del af et mindre, velfungerende pipette team. Du får i alt ca. 30 kvalitetsbevidste og højt specialiserede kollegaer og en dynamisk teamleder, som har en åben og anerkendende ledelsesstil. Arbejdspladsen byder på gode og ordnede arbejdsforhold, med stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Der er en høj anciennitet blandt medarbejderne, en positiv atmosfære og uformel omgangstone samt en kantineordning, som er værd at fremhæve.


Ansøgningsfrist: 02/10/2021


Søg nuDu må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
VKCONSULTING
Helgeshøj Allé 24 Helgeshøj Allé 24
2630 Taastrup
Kontaktperson
 
Tlf:
70152012
Adresse:
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-09-2021
Udløber:
02-10-2021
Kviknummer:
LJA-82619655
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed