TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 24-09-2021

Kalkulationsmedarbejder/beregner

Er du stærk på tal, og kan du ”se igennem udbudsmateriale”, så kan det være dig, vi søger til Vesla-teamet i Videbæk.

Om jobbet
Som kalkulationsmedarbejder/beregner får du en vigtig rolle, hvor du både kommer til at arbejde direkte med kunderne og i høj grad med Veslas salgskonsulenter. Du får derfor opgaver, der drejer sig om at samarbejde med andre, og du får opgaver, hvor du skal bruge dine kompetencer med tallene. Du sikrer, at udbudsmaterialet er gennemarbejdet og i høj kvalitet, og dermed kan danne grundlag for de rigtige tilbud, så du derigennem bidrager til at vinde sager til Vesla.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Registrere, kalkulere og beregne større udbud
  • Analyse af udbudsmateriale og overvågning af udbud
  • Assistere salgskonsulenterne med kalkulationer og kontrakter
  • Backup for salgskonsulenterne
  • Vedligeholde og udbygge hele kalkulationsgrundlaget
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om dig
Du har formentlig en håndværksmæssig baggrund med god teknisk og talmæssig forståelse. Du har gerne erfaring fra et lignende job, hvor du har haft ansvar for tekniske beregningsopgaver og tilbudsudarbejdelse.

Erfaring med byggeprojekter og AB18 samt kendskab til fugefri belægninger er en fordel, men ikke et krav. Du har gode IT-kompetencer, og med din strukturerede arbejdsfacon og dit gode overblik sikrer du, at holde mange bolde i luften og at alle opgaver føres hele vejen i mål.

Du har et godt blik for salget og generelt en god forretningsmæssig forståelse. Det gode købmandskab sikrer dig succes i jobbet og gode langvarige relationer. Det er vigtigt, at du er samarbejdende og bidrager til det gode sociale arbejdsmiljø. Bopæl centralt i Midt-/Vestjylland.

Vesla Gulve tilbyder
Du tilbydes gode lønforhold, et udfordrende og selvstændigt arbejde i en resultatorienteret organisation. Samarbejde med en energisk og samarbejdsvillig organisation, og med reference til direktøren.

Om Vesla Gulve
Vesla Gulve A/S i Videbæk er en af de førende i Danmark indenfor fugefri industrigulve udført med epoxy, polyrethan eller specialcement som bindemiddel. Gulvene fra Vesla Gulve opfylder en lang række specifikke egenskaber afhængig af de krav, der stilles til gulvets overflade. Vesla Gulve er en virksomhed i stadig vækst med pt. 50-55 medarbejdere, og de udlægger hvert år op mod 1 million m2 gulve og belægninger. Se mere på www.vesla.dk

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Ørstedvej 10
6760 Ribe
Kontaktperson
 
Tlf:
96603203
Adresse:
6920 Videbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2021
Udløber:
19-11-2021
Kviknummer:
LJA-82709339
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
PRO&CO A/S
Skanderborg, Østjylland
PRO&CO A/S
Viborg, Midtjylland
Beliggenhed