TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

erwin andersen a/s

|
Vestjylland
|
Indrykket 10-09-2021

Kalkulatør, Bygningskonstruktør eller Ingeniør

Kalkulation af fagentrepriser

Jobbet
Der er tale om en nyoprettet stilling, som du selv skal være med til at skabe. Fysisk sidder du i Herning, men du kommer til at arbejde med opgaver i hele Danmark. Med reference til tilbudschefen, og i tæt samarbejde med en kompetent stab, får du det totale ansvar for at kalkulere og beregne dine egne byggesager i fagentreprise.

Din opgave bliver at sikre, at virksomhedens tilbud altid fremstår gennemarbejdede og konkurrencedygtige. Du har således en skarp hjerne, og er vant til at skille et udbudsmateriale ad og samle det igen. Det er altafgørende, at dit forarbejde kan danne grundlag for et godt og retvisende afsæt til de efterfølgende kontraktforhandlinger og sagsopstart.

Kvalifikationer
Du er allerede i dag en erfaren kalkulatør med flere års erfaring med at udarbejde tilbud fra en lignende stilling – helst indenfor betonentrepriser. Virksomheden har i forvejen kalkulatører, der kalkulerer tømrer-, element- og murerentrepriser, men mangler en som er god til beton. Du har en relevant uddannelse, eksempelvis som bygningskonstruktør eller ingeniør, og hvis du har en håndværksmæssig baggrund, vil dette være en fordel.

Herudover er din personlighed afgørende for succes i jobbet. Du er godt begavet med en udpræget analytisk sans, besidder en høj grad af kreativitet, og så har du gode samarbejdsevner både internt og eksternt. Herudover er kravene; handlekraftig, omhyggelig og grundig - også under tidspres - samt en positiv indstilling og et godt humør. Du skal ligeledes motiveres af at være en bærende ressource i en innovativ vækstvirksomhed.

Du tilbydes
En faglig udfordring i en professionel byggevirksomhed, der samtidig har en god økonomi. Du får et tæt samarbejde med en moderne og udviklingsorienteret organisation, og du vil i det hele taget opleve et job, hvor du kan være med til at præge morgendagens projekter, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Virksomheden
Byggevirksomheden JFP a/s www.jfp.dk, med kontor i Herning og Vallensbæk, er inde i en rivende udvikling med spændende byggeprojekter. JFP a/s blev grundlagt i 1972, og er i dag en solid virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark samt - via deres datterselskab JFP Murer & Tømrer - egenproduktion inden for beton, murer og tømrer. JFP a/s bestræber sig på at være byggeriets bedste arbejdsplads. Dette afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen, og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre karriere. Udviklingen kræver nu, at organisationen i Herning styrkes med en erfaren kalkulatør.

Ansøg
Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.09.75” og uploades på denne side. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
erwin andersen a/s
Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Tlf:
11111111
Kontaktperson
 
Tlf:
64414840
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2021
Udløber:
05-11-2021
Kviknummer:
LJA-82644065
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Skive Kommune
Skive, Vestjylland
Hvide Sande Shipyard Steel & Service
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Gem annonce