TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JET SPORT TEXTILTRYK V/CLAUS BO MØRK

|
Midtjylland
|
Indrykket 25-08-2021

Kan du tegne logoer? Er du klar på en udfordrende stilling i en spændende virksomhed? Så er du måske Jet Sports nye DTP grafiker!

Om Jet Sport

Jet Sport er Danmarks førende tekstiltrykkeri. Vi er en familieejet B2B-virksomhed med stærke kerneværdier, der manifesterer sig i en yderst dedikeret, men samtidig hjælpsom og imødekommende adfærdskultur. Vi er beliggende i Viborg, hvorfra vores ca. 100 ansatte leverer tryk og broderi til sportskæder, promotions- og arbejdstøjsvirksomheder og industrielle vaskerier. Vores logoer pryder bl.a. det danske fodboldlandsholds og mange af de største superligaklubbers trøjer, mens vi også leverer til de danske sygehuse og alle nordens førende industrivaskerier.

Vi er et ungt, fremstormende hold af entreprenører og medarbejdere med ambitioner om at blive endnu større. Som følge af vores succes og øgede markedsandele, opererer vi med et til stadighed større internationalt udsyn og er på udkig efter dygtige grafikere, som vil med på den spændende rejse. Er du en erfaren DTP-grafiker med sans for god kundeservice og grafikstrukturering, er du muligvis én af dem.

Arbejdsopgaver

Du vil indgå i et samarbejde med kolleger, som hovedsagligt består af sælgere, operatører og andre grafikere. Dine konkrete opgaver bliver:

  • Rådgivning af kunder på e-mail og over telefon vedrørende vores produkter, ydelser og løsninger
  • Opsætning af logoer på tøjmodeller
  • Håndtering af overprint og separationer
  • Udarbejdelse af vektorgrafik (rentegning)
  • Opfølgning på kundesager og behandling af ordrer
  • Varetagelse af administrative opgaver, herunder fakturering af eget arbejde

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er en engageret grafiker, som kan give vores kunder den bedst mulige service i et ofte hektisk miljø. Du kan arbejde yderst struktureret med den grafiske logoproduktion, mens du samtidig holder hovedet iskoldt og giver kompetent og professionel hjælp til dine kunder. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger eller fra et andet trykkeri. Ligeledes står du bedre, hvis du har kendskab til Navision og tidligere har arbejdet i en serviceafdeling, hvor mangeartede kundehenvendelser håndteredes med et smil.

 Dine konkrete kvalifikationer er:

  • Du er superbruger af Illustrator
  • Du er god til at kommunikere via e-mail, men især over telefonen.
  • I travle miljøer er du én af dem, der bevarer overblikket, tålmodigheden og evnen til at lytte
  • Du er ambitiøs med en dertilhørende lyst til at lære nye ting og lægge en ekstraordinær indsats for dagen

Det får du

Du får en mestendels selvstændig og afvekslende hverdag i en innovativ virksomhed med et ungdommeligt og rummeligt arbejdsmiljø. Dine kompetencer bliver værdsat, og du vil ofte opleve, at du på basis af dine evner og erfaringer bliver inddraget i beslutninger og får medindflydelse på processer. Du får en attraktiv lønpakke, mulighed for intern avancement og forholdsvis fleksible arbejdstider. Du kan således frit lægge dine timer mellem 06.00-18.00.

Sådan søger du stillingen

Send ansøgning, CV, karakterbevis og andet relevant materiale til job@jetsport.dk. Skriv ”DTP grafiker” i emnefeltet.

 Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JET SPORT TEXTILTRYK V/CLAUS BO MØRK
Blytækkervej 15
8800 Viborg
Tlf:
86611255
Kontaktperson
Nichlas Mørk
Tlf:
86611255
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-08-2021
Udløber:
30-09-2021
Kviknummer:
LJA-82568862
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed