TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

DØVEFILM

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-11-2020

Klipper

Døvefilm er et mindre produktionsselskab, som producerer ugentlige magasinprogrammer til DR2 og aktualitetsprogrammer og nyheder til Tegnsprogskanalen. Og ja, vi fortæller historier fra døves verden – på dansk tegnsprog.

Vi er 18 fastansatte og arbejdssproget er dansk tegnsprog. Som den nye klipper i huset skal du være opsat på at lære tegnsprog hurtigt – da 8 kolleger har tegnsprog som modersmål. Indtil du får det lært, er du i gode hænder hos vore hustolke, som hjælper os med kommunikationen.

  • Vi klipper i programmet Avid Media Composer, som vi forventer du kender og kan bruge.
  • Vi organiserer/deler vores mediefiler med EditShare, som vi forventer, at du (hvis du ikke allerede kender programmet) lærer at kende, så du sammen med din klipperkollega kan administrere EditShare (dvs. holde orden og rydde op på serveren).
  • Vi supporterer redaktionen TEGNNYT (som versionerer DR-webartikler til tegnsprogsvideoer på dr.dk) - så vi forventer, at du lærer arbejdsprocesserne med at lægge artikler/video på DR’s hjemmeside at kende.

Da der altså i jobbet ligger opgaver, som ikke kun er kreative, men også lidt mere teknisk-praktiske, så leder vi efter en dygtig klipper, som også har rigtig god flair for at forstå sig på teknik/computere på en lidt bredere måde end bare at forstå sig på klippeværktøjet Avid. 

Vi er en lille virksomhed, hvor vi hjælper hinanden – og man skal være forberedt på at skulle (forsøge at) hjælpe sine kolleger med at løse problemer meget bredt inden for ’alt med teknik’.

Dine opgaver:

Dit arbejde vil primært bestå i at færdigredigere indslag og samlede udsendelser. Det betyder i praksis; du modtager råklippede indslag, som skal strammes, colorcorrectes og lydbearbejdes, der skal indspilles damestemme og mandestemme på tegnsprogstalende medvirkende, der skal indsættes tolk-i-billedet ved siden af hørende medvirkende, medvirkende skal skiltes, der skal muligvis musik på indslagende og der skal evt. udarbejdes mindre grafikker/wipes/indpakning osv. osv. Når programmerne er færdige afleveres de til DR og der udarbejdes programrapport og KODA-rapport.

Vi laver Tidens Tegn til DR2, Tegn på Viden, Dialogen og Retro til Tegnsprogskanalen og TEGN Nyt på dr.dk.

Ud over de ovenstående ugentlige/daglige opgaver, så er der også løbende opgaver med at supportere kolleger. Det kan være hjælp til Avid, hjælp til at indbatche materiale, hjælp til TEGN Nyt-redaktionen osv.

Derudover er der opgaver med at løbende holde orden og rydde op på vores medieserver (EditShare), så gammelt bliver slettet.

Vi tilbyder:

  • 37 timers stilling
  • Stor fleksibilitet ift. arbejdstid
  • Statens vilkår (bl.a. 6 ugers ferie/fridage)

Herudover har vi en skøn personaleforening med sjove aktiviteter, fredagsslik og frugtordning (når corona gi’r os lov) og betalt frokostpause. Vi bor i en dejlig, fredet bygning med eget studie samt kontorlandskab.

Løn- og ansættelsesforhold tager udgangspunkt i overenskomsten med relevant fagforening og staten. Der vil være mulighed for at indgå aftale om et personligt tillæg. Pensionsordning tilbydes.

Send din ansøgning – mærket ”Klipper” til administration@deaftv.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 27. november kl. 12:00

Samtaler forventes gennemført d. 30. november. Tiltrædelse d. 1. januar eller hurtigst muligt herefter.

Vi opfordrer kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Søren Meyer på sm@deaftv.dk eller på +45 2831 5839


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
DØVEFILM
Vermundsgade 40 A, P-bygningen
2100 København Ø
Tlf:
35821055
Kontaktperson
Søren Meyer
Tlf:
28315839
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2020
Udløber:
27-11-2020
Kviknummer:
LJA-81385327
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed
Lignende job
GetAGame ApS
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce