TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MOE A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-07-2020

Kompetencechef - HVAC

Kan du indtage rollen som et fagligt fyrtårn på HVAC-området? Til Division Byggeri & Design i København, søger vi lige nu en ambitiøs kompetencechef.

Vi er inde i en positiv udvikling og har de seneste måneder vundet flere store spændende projekter, hvor installationsdelen spiller en markant rolle.

HVAC-området i MOE består af ca. 100 ingeniører og teknikere fordelt på vores kontorer rundt om i Danmark. Vi har således et stærkt fagligt fundament at bygge videre på, og lige nu er vi på udkig efter en kompetencechef for HVAC til Division Byggeri & Design i København.

Du skal selvfølgelig have ekspertisen, erfaringen og lederpotentialet til at indtage positionen som et fagligt omdrejningspunkt. Men det er mindst ligeså vigtigt, at du har kommunikationsevnerne til at dele og formidle din viden og i øvrigt forholder dig nysgerrig overfor nye idéer og tendenser på dit fagområde.

Hos MOE vil vi ikke alene følge med udviklingen. Vi vil også være med til at præge den og sætte nye standarder. Det gælder ikke mindst på det digitale område, og vi ligger derfor forrest i feltet inden for BIM og 3D-projektering.
Hvis du også har frontløbermentaliteten i kombination med HVAC-ekspertise ud over det sædvanlige, er du måske den, vi søger.

MOE er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af videndeling og hurtig eksekvering.

Din profil

 • Du er en fagligt stærk HVAC ingeniør, der vil være med til styrke udviklingen og kan indtage rollen som et fagligt ankerpunkt

 • Vi forestiller os, at du har min. 8 års erfaring som HVAC ingeniør, og at du løbende har fokuseret på at forfine dine faglige kompetencer, så du i dag er blandt dem man går til, når komplekse udfordringer skal løses

 • Du skal kende og kunne bruge Revit

 • Du tager ansvar og ejerskab for projekterne og kunderne

 • Du arbejder selvstændigt og er agil

 • Din tilgang til løsning af opgaverne og hverdagen er kommunikerende, åben og udadvendt og du har lyst til samarbejde, læring og videndeling

Dine primære arbejdsopgaver

Du skal være det faglige fyrtårn, der er på forkant med udviklingen og i samarbejde med et stærkt team af andre kompetencechefer kan drive den VVS-faglige udvikling i til divisionen Byggeri & Design.

Udover dit virke som kompetencechef vil du naturligt være VVS fagleder og/eller projektleder på små og mellemstore projekter.

Vi tilbyder

 • Mange spændende og udfordrende projekter
 • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
 • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
 • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
 • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
 • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE | Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke

Vi indkalder løbende til samtale.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MOE A/S
Buddingevej 272
2860 Søborg
Kontaktperson
 
Tlf:
25400198
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-07-2020
Udløber:
16-08-2020
Kviknummer:
LJA-80603495
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
MOE A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
MOE A/S
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
MOE A/S
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Beliggenhed
Lignende job
Region Sjælland
Slagelse, Vestsjælland
Kjær Vikar og Rekruttering
Assens, Fyn