TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

VARBERG Management ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-04-2021

KONSTRUKTION, PROJEKTLEDELSE OG DOKUMENTATION ? Maskinanlæg ? Teknisk baggrund ? Østlige Himmerland

Den nordjyske virksomhed C.F. Nielsen A/S har eksisteret siden 1889 og har gennem årene udviklet sig fra en smedje og maskinfabrik til at være førende på markedet for mekaniske briketpressere.

Virksomheden er specialiseret i at udvikle og producere kundetilpassede maskiner samt komplette briketteringsløsninger primært til træindustri-, landbrug og biomasseselskaber. Med hovedsæde i Bælum, ca. 30 km syd for Aalborg, beskæftiger virksomheden ca. 30 medarbejdere.

I 2018 vælger ejerne at sælge C.F. Nielsen A/S til deres tyske kollegaer RUF Maschinenbau GmbH. Der er således sikret en synergi og videre udvikling af C.F. Nielsen A/S ind i fremtiden.

Virksomhedens afsætning er hovedsageligt eksport. Firmaets slogan er ”From Waste to Value”.

Til at styrke indsatsen indenfor konstruktion på projekterne, søges nu en ny kollega til:

KONSTRUKTION, PROJEKTLEDELSE OG DOKUMENTATION

Maskinanlæg ? Teknisk baggrund ? Østlige Himmerland

Du vil, som konstruktør hos C.F. Nielsen A/S, få et job som favner bredt i en succesfuld, vækstorienteret og attraktiv virksomhed.

Du vil referere til den tekniske chef og have et tværorganisatorisk fokus, hvor du blandt andet vil have tæt sparring og dialog med dine kolleger, herunder R&D, Salg, indkøb, produktion samt ikke mindst porteføljen af kunder. Du har lyst til at være en værdiskabende kollega i en succesfuld virksomhed. Hos C.F. Nielsen A/S bliver du en betydelig spiller i en mindre, men sammentømret organisation. Du får stor indflydelse på dagligdagen og virksomhedens fortsatte udvikling. Du bliver en del af en velfunderet internationalt orienteret virksomhed med et stærkt produktprogram og ikke mindst, så er missionen i tråd med samfundsudviklingen ”From Waste to Value”.

Dine primære arbejdsopgaver vil således være:

  • Sikre gode ideer omsættes til konkrete løsninger i din dialog med salg og kunder
  • At yde teknisk support til produktion og salg
  • Layout udarbejdelse
  • Konstruktion
  • Projektstyring, hvor du står for styring af tidsplaner og økonomi på egne projekter
  • Udføre test, tilpasninger samt indkøring af maskiner og anlæg
  • At give input/idéer til at medvirke fremgang af vores produkters og løsningers udvikling
  • Sikre den løbende dokumentation

Du har en maskinteknisk baggrund som kan være produktionsteknolog, maskiningeniør eller tilsvarende. Du har erfaring fra en teknisk produktionsvirksomhed og gerne med maskiner. Hos C.F. Nielsen A/S er der tale om kundetilpassede løsninger og med fokus på helheden, hvilket vil sige egenproduceret samt tilkøb fra underleverandører.

Du er stærk på det mekaniske og har derudover gerne en interesse i el/styring og de muligheder der ligger her. Du bidrager med erfaring, viden og systematik og har bevist, at du kan drive processerne i mål til alles tilfredshed.

Du er selvkørende og proaktiv. Du er analytisk og vedholdende og formår struktureret at omsætte data med fokus på resultatskabelse. Du kommunikerer naturligt på alle niveauer og evner at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende. Du er habil IT-bruger og ser det som et værdifuldt redskab og du er ferm med et tegneprogram 2D og 3D. Hos C.F. Nielsen A/S anvender vi C5 samt Inventor. Du er en god kollega, der værdsætter en åben, positiv og uformel tone.

Du får base på vores flotte domicil i Bælum, som er beliggende i det Østlige Himmerland, mellem Hadsund og Aalborg i meget naturskønne omgivelser. Du vil nyde en uformel og positiv atmosfære sammen med ambitiøse og dygtige kolleger. I jobbet ligger der ca. 10-20 rejsedage. Men har du lyst til flere, så værdsættes det.

Vi tilbyder ansættelse i et godt og veldrevet firma, hvor udvikling, produktion og salg, af et af markedets mest solide produkter er drivkraften.

Du vil få en løn som modsvarer dine kvalifikationer, pension og sundhedsdækning.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF mærket ”CFN-KON” til job@varbergmanagement.dk

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
VARBERG Management ApS
C. F. Nielsen A/S - Solbjergvej 19
9574 Bælum
Kontaktperson
Jan Varberg
Tlf:
51515422
Adresse:
9574 Bælum
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-04-2021
Udløber:
30-04-2021
Kviknummer:
LJA-81921657
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
Kilde A/S Automation
Skive, Vestjylland
ConfidenceSearch
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Gem annonce