TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MASKINFABRIKKEN JST A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 12-06-2020

Konstruktør & Ekspert i 3D Inventor -til tegnestue på markedsledende, danskejet fabrik med ambitioner.

Konstruktør & Ekspert i 3D Inventor

-til tegnestue på markedsledende, danskejet fabrik med ambitioner.

Maskinfabrikken JST A/S er en ordreproducerende leverandør af redskaber og læsseudstyr til landbrugs- og entreprenørmaskiner, og er Danmarks førende på området. Som led i udviklingen af fabrikkens effektivitet i produktionen søges erfaren konstruktør & 3D ekspert.

Vi leverer både standard- og kundetilpassede løsninger, derfor er det et krav, at du sammen med din erfaring med tegning i 3D Inventor også har en håndværksmæssig baggrund, så du har forståelse for produktionsprocessen og det færdige produkt.

Du får også brug for et detaljeorienteret mindset, da kvaliteten af dine tegninger danner grundlag for produktionen og dermed i sidste ende for kundeoplevelsen. Endvidere er det vigtigt at du har øje for vores design og kan tegne videre på vores produkt program i tråd med de eksisterende produkter.

Vi er i gang med en større investeringsplan, hvor der i løbet af de næste 5 år skal investeres et større 2-cifret millionbeløb i ny maskinpark. Her i blandt en ny skæremaskine, 3 CNC bearbejdningscentre, 3 svejserobotter og yderligere ca. 3000 m2 værksteds- og lagerfaciliteter.

Vores produktudvikling er gennem årene blevet udført af indehaver selv, men for at frigøre ressourcer til førnævnte udvidelse, er det afgørende at vi har et godt tegnestue-team. Du vil således få et tæt samarbejde med indehaver, vores 2 øvrige tegnere, virksomhedens afdelingsformænd, samt CNC-programmører.

 

Vores forventninger til dig:

  • Du søger et job, som du kan se dig i mange år frem.
  • Du er vant til at tegne alle dine konstruktioner i sketch.
  • Håndværksmæssig baggrund som smed eller lignende, samt kendskab til pladebearbejdning og pladebearbejdningsmaskiner et must.
  • Arbejdsugens længde er ikke det væsentlige for dig, du tager det ansvar, der skal til, for at dine opgaver bliver afleveret til aftalt tid.

 

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt blive:

  • Inventor 3D tegning
  • Medansvarlig for produktudvikling nyt gravemaskineskovlprogram fra 1-60T maskiner
  • Videreføre vores produktprogram fra 2D Autocad til 3D Inventor tegninger
  • Adhoc opgaver

 

Er du interesseret?

Så send os din ansøgning og dit CV til hr@jstas.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR ansvarlig Rikke Jørgensen på mobil 81 40 88 17 (mandag, onsdag og fredag mellem klokken 9 og 12)

Tiltrædelse hurtigst muligt, vi vil løbende kalde til samtaler og når vi har fundet den rette, vil opslaget blive fjernet.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MASKINFABRIKKEN JST A/S
Vennervej 24B
6940 Lem St
Kontaktperson
Rikke Jørgensen
Tlf:
97343100
Adresse:
6940 Lem St
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2020
Udløber:
06-08-2020
Kviknummer:
LJA-80448039
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Super Dæk Service - Kastrup
Tårnby, Storkøbenhavn
KlimaService ApS
Næstved, Sydsjælland inkl. Møn