TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lyras A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-04-2021

Konstruktør i SolidWorks til Lyras A/S

Til vores tekniske afdeling søger vi en ny kollega, som selvstændigt skal udarbejde og opdatere produktionstegninger, dokumentation i Solidworks og PDM. 

Hos Lyras A/S producerer vi koldpasteuriseringsanlæg til mejerier, fødevareindustrien og industrier der pasteuriserer deres fødevarer. Vi er en vækstvirksomhed med store ambitioner og er nytænkende omkring bæredygtighed og optimering af en traditionel produktionsmetode.  

Brænder du for modellering i SolidWorks, så tilbyder vi et spændende job, hvor du bliver en del af et fagligt dygtigt team, hvor sparring vægtes højt. Du får hurtigt ansvar for egne opgaver og du vil opleve en innovativ og fremadstormende virksomhed i vækst. 

Vil du med på rejsen? 

Se video om Lyras her; www.youtube.com/watch?v=3DFI0HyQ1Hk 

Opgaven 

Som konstruktør bliver det din opgave at tegne i SolidWorks. I opstartsfasen af nye opgaver vil dialogen foregå i samarbejde med en kollega og du varetager derefter opgaverne selvstændigt. Du vil stå for udarbejdelsen af produktionsmateriale såsom styklister, værkstedstegninger og oprettelse af varenumre i PDM samt ERP. Desuden vil du lave reservedelstegninger og indhente tilbud på reservedele fra underleverandører. 

Alle vores anlæg opbygges og testes i Aalborg, så du har løbende mulighed for at kontrollere dine konstruktionstegninger og have dialog med dine kollegaer i produktionen. 

Arbejdsopgaver: 

  • Udarbejdelse af produktionstegninger
  • Planlægning og koordinering af projekter 
  • Produktionsdokumentation, udarbejdelse af styklister og af kvalitetssikring 
  • Modelling i SolidWorks
  • Kontakt til underleverandører og andre afdelinger i virksomheden 

Faglige og personlige kvalifikationer 

Vi forestiller os, at du har en baggrund som produktionsteknolog inden for konstruktion eller teknisk designer. Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring med konstruktion. 

Vi lægger vægt på, at du: 

  • Nyder at fordybe dig i arbejdet med konstruktion og løbende dygtiggøre dig 
  • Har arbejdet med, eller er motiveret for at arbejde med, proces- eller produktionsanlæg 
  • Taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau 
  • Er fortrolig med Office-pakken 
  • Er struktureret, ansvarsbevidst og nysgerrig 

Der tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer, relevante kurser og seminarer. Vores virksomhed bærer præg af en moderne ledelse og du vil opleve kollegaer, der er positive, hjælpsomme og brænder for deres arbejde. Der er stor fleksibilitet og frihed i hverdagen og du vil selvfølgelig få en god start på dit nye job via vores on-boarding program.  

Er du interesseret? 

Kontakt os endelig, hvis det lyder interessant. Spørgsmål kan rettes til Recruitment og HR Manager Niels Møller på 22 53 03 67. 

Når du søger stillingen, føres du automatisk over i vores system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades via https://lyras.dk/jobs/. Vi får besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger. Vi gemmer dine data i op til 6 måneder og du giver dit samtykke til dette. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på contact@lyras.dk. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Lyras A/S
Gugvej 148
9210 Aalborg SØ
Kontaktperson
Niels Møller
Tlf:
22530367
Adresse:
9210 Aalborg SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2021
Udløber:
16-05-2021
Kviknummer:
LJA-82014071
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
HØRNING INSTALLATION ApS
Skanderborg, Østjylland