TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skelmose ApS

|
Midtjylland
|
Indrykket 11-08-2020

Konstruktør søges til KP Robotics A/S

Vil du udfordres fagligt af krævende internationale kunder, der løbende øger automationsgraden og anvendelsen af robotter i produktionen?

Tør du i tæt samarbejde med projektledelsen tage ansvaret for design og endelig konstruktion?

KP Robotics A/S i Ikast søger en erfaren konstruktør, der selvstændigt kan varetage konstruktions- og tegningsprocessen hos en moderne robotintegrator og maskinbygger til primært fødevareindustrien. En ny succesfuld vækststrategi giver mange nye kunder og ekstra travlhed.

Daglige opgaver

  • Skitsering af produktionslinjer, maskiner og robotintegration
  • Skabe tegningsgrundlag for produktion og indkøb
  • Udarbejde styklister og reservedelslister
  • Indgå i relevante projektteams

Personprofil

Du er en erfaren konstruktør med stærke kompetencer inden for Inventor, og din faglige baggrund og erfaring fra lignende stillinger giver dig et unikt blik for effektive produktionslinjer og robotintegration, som kan tilfredsstille vores internationale kunders behov for individuelt tilpassede og højt specialiserede løsninger.

Du trives med udfordrende og ambitiøse løsninger, hvor dit overblik sikrer funktionalitet og effektivitet, mens din sans for detaljer og struktur sikrer et optimalt produktionsgrundlag.

Du er proaktiv, energisk og resultatorienteret og befinder dig godt i en mindre virksomhed, hvor du selv har stor indflydelse på arbejdsopgaver og planlægning.

Du har en relevant faglig uddannelse suppleret med relevant efteruddannelse som f.eks. produktionsteknolog eller maskintekniker.

Du arbejder helt ubesværet med Inventor og har ideelt et godt kendskab til Navision.

Virksomheden tilbyder

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension, sundhedsforsikring, mobiltelefon og internetopkobling.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden

KP Robotics A/S er en del af Ferrum Group A/S, der med etableringen af KP Robotics A/S cementerer sin position som industriens full-service partner. KP Robotics A/S er allerede ved sin etablering et veletableret robot- og automationshus med stærke kompetencer og en stor portefølje af kendte virksomheder blandt kunderne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Gl. Skartved 11
6091 Bjert
Kontaktperson
 
Tlf:
21445007
Adresse:
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-08-2020
Udløber:
06-10-2020
Kviknummer:
LJA-80845674
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri, beklædning og tekstil
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Skelmose ApS
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
MOE A/S
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn