TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 03-06-2022

Konstruktør til Give Elementer

Brænder du for konstruktion og projektering?

Er du uddannet bygningskonstruktør, teknisk designer eller lignede - og har du en nysgerrig og løsningsorienteret tilgang, kan du være den person vi leder efter til Give Elementer. Dit primære job bliver at lave produktionstegninger ud fra tegningsmaterialer fra kunderne.

Du kommer til at arbejde tæt sammen i et team bestående af konstruktører og ingeniører. Teamet er kendetegnet ved et højt engagement og et ønske om at levere en høj kvalitet i hele processen.

Der vil være en stor involvering i projekterne, hvor der er plads til dine meninger, og hvor det er den bedste løsning der vinder. Du vil ligeledes have kontakten til kunderne for opklarende spørgsmål og optimeringer i forhold til fremsendte tegningsmateriale.

Jobbet
  • Optegne betonelementer til produktion i samarbejde med ingeniører
  • Koordinering af projektet med kunden, eksterne leverandører, salg, produktion og montage
  • Fremsendelse af tegninger til godkendelse hos kunden
  • Sikre nødvendig overlevering til salg, produktion og montage til aftalt tid
  • Sikre nødvendig dokumentation
  • Ansvar for kvalitetssikring iht. KS skema
Kompetencer

For at få succes i stillingen skal de daglige udfordringer kunne motivere dig. Du skal være kvalitetsbevidst og have fokus på optimal opgaveløsning, og du skal arbejde struktureret med opgaverne.

Herudover kan du nikke genkendende til flg.:

  • Du tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og kan, i en dynamisk og foranderlig hverdag, holde de mange bolde i luften
  • Samtidig er du en dygtig team-player, der har let ved at samarbejde
  • Du tager gerne initiativet og bidrager til at skabe et socialt og fagligt miljø med vidensdeling og synergi
Du tilbydes

En attraktiv løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt pensionsordning. Give Elementer har i flere år gennemgået en konstant udvikling, og står i dag som en moderne elementvirksomhed i absolut topform, der er klar til de udfordringer, som måtte komme i markedet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11 eller på ahc@matchmind.dk. Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør inden for beton- og letbetonelementer til landbrug og industribyggeri.

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted råder de over mere end 18.000 m2 produktion, lager og administration fordelt på et samlet grundareal på 112.000 m2.

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med en kreativ og rationel tankegang udnyttes fleksibiliteten i standardelementerne til at skabe innovative løsninger.

Igennem 55 år har virksomheden superoptimeret deres produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser. ”Keep it simple” har altid været, og er stadig, virksomhedens ånd, målsætning og DNA.

Se mere på www.elementer.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
vævervej 30
7323 Give
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse:
7323 Give
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2022
Udløber:
29-07-2022
Kviknummer:
LJA-83684000
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed