TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DOMU ApS

|
Fyn
|
Indrykket 09-09-2021

Konstruktør til modulbyggeri

KONSTRUKTØR TIL MODULBYGGERI

Brænder du for præfabrikation / optimering og vil du være med på holdet, der skal løfte et nyt byggesystem på ejendomsmarkedet? Så er det dig vi har brug for!DOMU søger en bygningskonstruktør, der får ansvaret for konstruktion og koordinering af hele fremstillingsprocessen.

ARBEJDSOPGAVERNE:
Opgaverne vil være alsidige med fokus på at løfte i flok, hvor hver især tager ansvar for eget område.Den primære opgave er, i samarbejde med salg og produktion, at udarbejde kundetilpassede konstruktionstegninger til aktuelle projekter, med fokus på bygbare løsninger med anvendelse af vores standarder, herefter udarbejdelse af myndighedssæt til byggesager og fungere som projektkoordinator på alle processer, inkl. samarbejdspartnere.

DINE FAGLIGE KOMPETENCER:
Du er uddannet bygningskonstruktør eller bygningsingeniør og har ideelt set erfaring med industriel fremstilling af modulære boliger og / eller en bred allround erfaring med byggeriets processer, fra det bærende system til installationer.

· Gode Revit kundskaber.
· Erfaring med konstruktionsprocessen og udarbejdelse af hovedprojekt.
· God BIM-forståelse.· Forståelse af myndighedsbehandlingsprocessen.
· Det er en fordel at have en håndværksmæssig baggrund som fx tømrer.
· Du skal være flydende på dansk mundtlig og skriftlig.

DINE PERSONLIGE KVALIFIKATIONER: Som person er du resultatorienteret og formår at sætte og overholde deadlines, samt sætter en stolthed i at aflevere et ordentligt stykke arbejde.

DOMU TILBYDER:
· Løn efter kvalifikationer og erfaring.
· På kontoret bliver du en del af et lille entreprenant funktionærteam, bestående af 7 mand, herunder 1 teknisk kollega der primært servicerer produktion- og varetager kvalitetssikring.
· Arbejdsplads i Vissenbjerg, kun 3 minutter fra afkørsel 54, Fynske motorvej.
· Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst med en flad struktur og gode kollegaer, hvor vi vægter trivsel og godt samarbejde højt.

INTERESSERET? Send dit CV og ansøgning til mail: fh@domu.dk og mærk ansøgningen “Konstruktør”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Fabriksdirektør Frank Henningsen på tlf: +45 61 20 95 25.Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger vurderes løbende.

BLIV EN DEL AF DOMU APS.
DOMU har skabt et nyt byggekoncept med uorganiske moduler som bliver fremstillet på vores fabrik i Vissenbjerg. Vi flytter hele byggeprocessen ind i tørre og opvarmede haller og vores boliger leveres på lastbiler og monteres på fundament med kran hvorefter der monteres en facade- og tagløsning på site. DOMU producerer boliger med høj grad af standardisering, målrettet til professionelle ejendomsinvestorer og udlejningssegmentet. Fabrikkens flow og opsætning baseres på LEAN produktion og høj grad af digitalisering, som vi i fællesskab skal hjælpe med at optimere løbende.
Du kan læse mere om DOMU og vores byggekoncept på www.domu.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
DOMU ApS
Allégade 16
5000 Odense C
Kontaktperson
Daniel Nielsen
Tlf:
44127607
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2021
Udløber:
01-10-2021
Kviknummer:
LJA-82638649
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed