TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-09-2020

Konstruktør til PanPac Engineering A/S i Pandrup - Robotpalletering

Om virksomheden

PanPac Engineering A/S i Pandrup er totalleverandør af fuldautomatiske palleteringsløsninger til det danske og europæiske marked. De beskæftiger 40 medarbejdere og har konsolideret sig på markedet, så de i dag er en solid virksomhed i vækst.

PanPac projekterer og konstruerer selv alle robotanlæg. Anlæggene opsættes og testes på eget testcenter inden levering for at sikre en hurtig montering på stedet. Kunderne er primært mejerier, fødevareindustrien og industrier der håndterer BigBag´s.

Du bliver del af et velfungerende team, og du får ansvaret for egne konstruktionsopgaver i samarbejde med 4 projektledere.

Læs mere om virksomheden på www.panpac.dk

Opgaven

Som konstruktør bliver det din opgave at lave konstruktionsopgaver af robotpalleteringsanlæg i Solidworks. Der er ligeledes implementeret nyt PDM system som et vigtigt arbejdsredskab. I opstartsfasen af nye projekter vil dialogen foregå i samarbejde med en projektleder. Herefter varetager du selvstændigt konstruktionsarbejdet og den efterfølgende dokumentation til projektet. Du vil stå for udarbejdelsen af produktionsmateriale såsom styklister, 3D værkstedstegninger og oprettelse af varenumre i ERP systemet samt have kommunikation med deres el-afdeling. Reservedelstegninger og tilbud på reservedele vil også være opgaver du løser.

Alle anlæg opbygges og testes i Pandrup, så du løbende kan kontrollere dine konstruktionstegninger og have dialog med montørerne i produktionen.

Arbejdsopgaver:

  • Konstruktion i SolidWorks
  • Planlægning og koordinering af projekter
  • Produktionsdokumentation, udfærdige styklister og kvalitetssikring
  • Kontakt til underleverandører og andre afdelinger i virksomheden
Personlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund som enten produktionsteknolog, teknisk designer eller ingeniør. Det er et krav, at du har erfaring med konstruktion i 3D - og gerne SolidWorks. Er du nyuddannet, er det ingen hindring. PanPac sørger for, at du får en god og solid oplæring, og du vil få mere ansvar efterhånden som dit produktkendskab bliver større.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Nyder at fordybe dig i arbejdet med konstruktion
  • Har arbejdet med, eller er motiveret for, at arbejde med proces- eller produktionsanlæg
  • Taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau og evt. tysk
  • Er fortrolig med Office-pakken
  • Er struktureret, ansvarsbevidst og selvstændig
Virksomheden tilbyder

En stilling med en afvekslende hverdag, hvor du får ansvar for mange spændende projekter. Herudover løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, frokostordning, mobil og PC samt flekstidsordning.

Er du interesseret?

Samtaler afholdes løbende og opstart er efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller fra MatchMind på 30 21 45 15.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

PanPac Engineering fungerer som kundens samarbejdspartner og totalleverandør i forbindelse med fuldautomatiske turn-key leverancer inden for anlæg til BigBag fyldning, sækkefyldning i ventilsække, åbne sække og plastsække produceret på Form, Fill, Seal anlæg.

Se mere på deres hjemmeside www.panpac.dk samt videoer;

https://www.panpac.dk/palletering-videoer-fra-vores-youtube-kanal.aspx


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Gasværksvej 30B
9000 Aalborg
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse:
9490 Pandrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2020
Udløber:
08-10-2020
Kviknummer:
LJA-81051737
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Job i virksomheden
MatchMind A/S
Viborg, Midtjylland
MatchMind A/S
Aalborg, Nordjylland
MatchMind A/S
Jammerbugt, Nordjylland
MatchMind A/S
Brønderslev, Nordjylland
Beliggenhed
Lignende job
PolyTech A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
PolyTech A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland