TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 14-12-2021

Konstruktør/Teknisk Designer indenfor VVS/Ventilation

• Har du lyst til at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, som tænker utraditionelt og visionært?
• Har du mod på at indgå i et kreativt tværfagligt miljø, og tør du drømme og udfordre designprocessen?
• Har du lyst til at være med til at udvikle Søren Jensens rådgivnings- og projekteringsarbejde inden for BIM-området?
• Har du lyst til at arbejde med spændende og udfordrende projekter?

Velkommen til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Hos Søren Jensen vil du blive taget godt imod af dit team, samt 160 kolleger fordelt på kontorer i København og Århus.
Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. Vi er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-Site Manufacturing og næste generations byggeri.
De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.


Jobbet

Vi søger en konstruktør eller teknisk designer til tegning og modellering af VVS & Ventilationsopgaver. Dine arbejdsopgaver vil være indenfor BIM-modeller og digitalisering i Revit indenfor vores forskellige byggeprojekter.

Som BIM’er kommer du til at designe og modellere installationer indenfor vand, ventilation og varme, og du bliver tilknyttet et tværfagligt team, som arbejder fast sammen på forskellige projekter. Du kommer til at arbejde med både store og små projekter indenfor Restaurerings- og ombygningsopgaver og/eller kontorer, kulturcentre, undervisningsinstitutioner, indstribyggeri og spændende, komplicerede specialbyggerier.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

• designe og modellere installationer primært i Revit og i AutoCad
• udarbejde færdigt tegningsmateriale
• sikre levering til aftalte tid og i rette kvalitet
• indgå i samarbejde med dit tværfaglige team som består af 20-30 personer med en teamchef og faglige eksperter inden for el, vvs/ventilation, konstruktion, og andre kompetencer.

Stillingen ønskes besat af en kandidat, som har lidt erfaring og er særlig stærk inden for tegning af VVS/Ventilations-installationer. Kandidaten skal modellere installationer i samarbejde med ingeniører og installatører, og skal endvidere koordinere VVS-installationer tværfagligt med øvrige installationer og konstruktioner med BIM-værktøjer.Faglige kompetencer

Du har en faglig baggrund som konstruktør, teknisk designer eller tilsvarende. Du kan også være uddannet installatør/ingeniør eller arkitekt, og have valgt at specialisere dig som BIM designer.

Du har relevant erfaring fra tilsvarende stilling fra en rådgivende ingeniørvirksomhed eller entreprenørvirksomhed, og du har helt sikkert erfaring med at modellere tekniske installationer i Revit - og også gerne i AutoCad.

Du har generelt gode IT-færdigheder, og du begår dig professionelt både på dansk og engelsk - mundtligt såvel som skriftligt.

Personlige kompetencer

Du har lyst til at være en del af et team, som forstår vigtigheden af at hjælpe vores kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

Du ser dig selv som innovativ, handlekraftig og løsningsorienteret. Du kan lide at tage ansvar, og er indstillet på at tage beslutninger. Din kommunikationsform er åben, respektfuld og tillidsvækkende, og du kan lide at arbejde i et team og på tværs af faggrænser.

Du er selvkørende og produktiv, og så har du både evnen og viljen til at eksekvere. Du ser forandringer som en selvfølgelig del af udviklingen, og har lyst til at være med i et robust team i Aarhus.


Har ovenstående givet dig lyst til at søge job hos os?

Send ansøgning og CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles så vidt muligt løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til job eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte Forretningsleder Finn Mølgaard på mobil 41949440.

Du kan læse mere om Søren Jensen og vores projekter på hjemmesiden www.sj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Åboulevarden 13
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Tlf:
86122611
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-12-2021
Udløber:
18-01-2022
Kviknummer:
LJA-83095850
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Søren Jensen Rådgivende Ingeni
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed