TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geopartner Landinspektører A/S Niels Bohrs Vej 2

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 13-09-2021

Kontorleder og landinspektør - Kolding og Haderslev

Vil du være med til forme udviklingen både fagligt og ledelsesmæssigt på vores kontorer i Kolding og Haderslev? Er du uddannet landinspektør og drømmer du samtidigt om at gå ledelsesvejen? Så er det dig, vi søger, som vores nye kontorleder i Kolding og Haderslev. Om jobbet Som kontorleder og landinspektør i Geopartner får du personaleansvar for 15 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i Kolding og Haderslev. Du refererer til områdechefen i Syd, som har det overordnede ansvar for de fem kontorer i Syd – Kolding, Haderslev, Vejle, Sønderborg og Esbjerg. Kontorerne i området arbejder tæt sammen om at sikre optimal opgaveløsning, sørge for ressourceudnyttelse samt sikre god personaleledelse. Kolding og Haderslev spænder bredt fagligt, og samarbejder både med kommuner, forsyningsselskaber, private lodsejere og ejendomsudviklere.

Du bliver en del af et team af kontorledere og driftskoordinatorer på tværs af landet, som sparrer både fagligt og ledelsesmæssigt. Derudover bliver du den faglige frontfigur i Kolding og Haderslev, der sætter en faglig retning og udvikler kontoret sammen med dine kollegaer på kontorerne og områdechefen.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Sikring af hensigtsmæssig fordeling af opgaver samt udnyttelse af ressourcer, således den daglige drift udføres mest optimalt
 • Udførelse af egne opgaver og håndtering af egne kunder
 • Personaleansvar for medarbejdere på kontorerne, herunder afholdelse af 1-1 og lønsamtaler
 • Sikring af trivsel, motivation og målopfyldelse på kontorerne
 • Salg og markedsudvikling i tæt samarbejde med områdechefen
 • Projektledelse samt faglig sparring til medarbejdere
 • Rekruttering og afholdelse af ansættelsessamtaler
 • Afholdelse af kontormøder samt deltagelse i driftsmøder med driftskoordinatorer og kontorledere i området
 • Kompetenceudvikling af medarbejdere i samarbejde med HR og Academy
Vi vurderer, at der er stort potentiale for vækst på begge kontorer, og for den rette kandidat vil der være mulighed for udvikling af kompetencer såvel faglige, ledelsesmæssige som kommercielle.

Om dig Du er uddannet landinspektør med flere års erfaring og sandsynligvis med beskikkelse. Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring, men det er ikke et krav. Du ser det som en spændende mulighed at være med til at løfte driften og medarbejderne på kontorerne i Kolding og Haderslev. Du skal trives med at arbejde selvstændigt, og du opbygger ubesværet tætte og tillidsfulde relationer med såvel medarbejdere som kunder.

Vi forventer, at du

 • prioriterer og evner nærværende ledelse og er optaget af et godt arbejdsmiljø
 • er positiv, kvalitetsbevidst og har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • har ambitioner om at udvikle dig og de medarbejdere du er leder for
 • arbejder struktureret, selvstændigt, proaktivt og har lyst til at gå aktivt ind i samarbejdet med din områdechef.
Bliv en del af Geopartner Geopartner har mere end 240 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, heraf arbejder de 50 på vores fem kontorer i Område Syd. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som har travlt med spændende projekter og som hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde – også på tværs af kontorer. Vores dygtige kollegaer skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin. Hele virksomheden mødes to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Næsten alle medarbejdere er medlem af vores personaleforeningen, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Rasmus Lundegaard på +45 9292 0665. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Niels Bohrs Vej 2
Niels Bohrs Vej 2
6000 Kolding
Tlf:
92920665
Kontaktperson
 
Tlf:
92920665
Adresse:
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82654173
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed