TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-11-2021

Koordinator med byggefaglige kompetencer til planlægning af vedligehold af bygninger i Københavns Ejendomme og Indkøb

Har du en planlægger og koordinator i maven?
Har du lyst til at have indflydelse på, hvordan vi vedligeholder vores bygninger?
Har du byggefaglige kompetencer?

Så er du måske vores ny kollega.

Om stillingen
I Københavns Kommune har vi en ejendomsportefølje på 2,6 mio. m² fordelt på ca. 830 ejendomme, og et årligt vedligeholdelsesbudget på mellem 400 og 600 mio. kr. Hvert år bruger vi mange mio. kr. på gode vedligeholdelsesprojekter. Vi har samtidig en ambition om at blive endnu bedre til at få så meget som muligt ud af vores ressourcer, sikre høj kvalitet, bæredygtigt byggeri, energieffektive bygninger og skabe gode rammer for Københavns Kommunes brugere af bygningerne.

Du bliver en del af et team på fem personer, der har til opgave at lave langsigtede planer, udarbejde strategier for vedligehold og med udgangspunkt i de overordnede målsætninger, prioritere hvilke vedligeholdelsesopgaver, der skal igangsættes hvert år.

Dine opgaver
Vi udfører hvert år mellem 100-200 vedligeholdelsesopgaver i varierende størrelse. Disse skal kvalificeres inden vi beslutter, at de skal gennemføres.

En af dine primære opgaver vil være at kvalificere og vurdere de ønsker og behov, der er meldt ind i vores FM-system eller som er identificeret på anden vis. Du skal tilstandsvurdere opgaverne, estimere pris og tid for udførsel samt vurdere evt. følgeopgaver. Du skal planlægge hvornår opgaverne kan udføres af hensyn til brugerne og med blik for de langsigtede planer for bygningerne.

Du skal have dialog med mange forskellige personer– fx kollegaer i Københavns Ejendomme og Indkøb og med kollegaer i kommunens øvrige forvaltninger, der vil have et blik for andre hensyn end bygningernes tilstand. Alt sammen noget, der skal inddrages i prioriteringerne. Herudover er der følgende opgaver som du vil komme til at arbejde med:

 • Udarbejde langsigtede vedligeholdelsesplaner for nogle af vores større ejendomskomplekser.
 • Udarbejde bestillinger på vedligeholdelsesopgaver til vores udførende enhed.
 • Videreudvikle arbejdsgange for, hvordan vi sikrer gode processer for prioritering og omprioriteringer af vedligeholdelsesopgaver.
 • Bidrage til og udvikle vores vedligeholdelsesdata.
Afhængig af dine erfaringer, kompetencer og interesser vil du blive inddraget i eller få ansvar for andre af teamets opgaver, fx:

 • Udarbejde strategier på delområder som fx energi, CTS, brandsikkerhed, og langsigtede vedligeholdelsesplaner for nogle af vores større ejendomskomplekser fx Kødbyen.
 • Indgå i arbejdet med at evaluere kommunens styringsmodel for vedligehold, og udvikle vores strategier for prioritering og eksekvering af vedligehold.
 • Formidle indsats i notater, slides og udarbejde grafiske fremstillinger.
Om dig
Du har en relevant uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller anden relevant erfaring, og har lyst til at arbejde med styring, koordinering, strategisk planlægning af vedligehold i en stor, politisk styret organisation. Derudover er det en fordel, hvis du:

 • har viden om vedligehold og renovering af bygninger
 • har erfaring af tilstandsvurderinger og vurdering af restlevetid af bygningsdele
 • kan håndtere store mængder data og er fortrolig med Excel
 • har erfaring med FM-systemer
 • er god til at inddrage og har et godt blik for interessenterne
 • har gode formidlingsevner og kan kommunikere tværfagligt
 • trives i og bidrager til et godt og uformelt arbejdsmiljø
Om os
Stillingen er placeret i enheden Planlægning og Byggeri til Drift. Enheden har en bred opgaveportefølje med base indenfor ejendomsvedligehold, miljø- sundhed- og sikkerhedsscreeningsprogrammer, energiindsatser, digitale afleveringer m.m. Det giver et spændende og stærkt fagligt og socialt miljø, med rig mulighed for at tænke løsninger på tværs og for personlig udvikling. Enheden er en del af Center for Vedligehold, Energi og Teknik, i Københavns Ejendomme og Indkøb, som er en del af Økonomiforvaltningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men på sigt kan der blive mulighed for en deltidsansættelse ned til 30 timer, hvis du har et ønske om det. Løn og ansættelse efter erfaring og gældende overenskomst. Stillingen besættes hurtigst muligt. Du skal arbejde på Borups Allé i København NV.

Mere information
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, kan du kontakte chef for Planlægning og Byggeri til Drift, Lina Maria Johnson på 2688 4520.

Søg via linket senest søndag den 28. november 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler uge 48-49.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m². Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf:
26884520
Kontaktperson
 
Tlf:
26884520
Adresse:
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2021
Udløber:
28-11-2021
Kviknummer:
LJA-82938779
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed