TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GUNNAR NIELSEN. AARS A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-05-2021

Kort- og landmålingstekniker

Kort- og Landmålingstekniker

Savner du et varieret indhold og tempo i din hverdag? Kunne du have lyst til at arbejde på mange forskellige projekter, der udfordrer din faglighed og hvor der stilles krav til struktur? Og kunne du have lyst til at skabe et spændende indhold i din hverdag, hvor du har stor indflydelse på din egen stilling i samarbejde med dine kolleger og de projekter, du naturligt skal servicere?

i så fald er du godt på vej til den Kort- og Landmålingstekniker-stilling, du overtager og videreudvikler fra vores nuværende Landmåler, der skal tiltræde en anden stilling i virksomheden.

 

Velkommen til en verden af muligheder

Velkommen til en verden af muligheder i en virksomhed, der siden 1939 har sat en ære i at udføre kvalitetsarbejde i et godt samarbejde med kunder, leverandører, interessenter, myndigheder, uddannelsesinstitutioner og alle medarbejdere.

Vi servicerer primært kommuner og forsyningsvirksomheder med kvalitetsløsninger og har dertil også en række projekter for attraktive private virksomheder.

De projekter, vi løser, er bl.a. belægning, byggemodning, forsyningsarbejder, miljø- og naturgenopretning, nedbrydning, TV-Inspektion, vej/stisystemer/parkeringsplads og jordarbejder. 

Om dig

Du er uddannet Kort- og Landmålingstekniker, eller tilsvarende uddannelse og gerne med minimum et par års erfaring i faget. Udover at du har en høj kvalitet i dit arbejde, formår du smidigt at samarbejde med dine kommende kolleger. Du arbejder systematisk, og har naturligt god ordenssans – samtidig med, at du arbejder med høj energi og fleksibilitet, hvor du omstiller dig til de stramme deadlines, hverdagens virkelighed også er.

Vi anvender bl.a. Leica iCON office, Civil 3D, Microsoft Project og -Planner og har du erfaring hermed, er det en klar fordel. Vi bruger ligeledes Drone til opgaverne, som vi tilbyder dig uddannelse i, hvis du ikke allerede er fortrolig med Drone-flyvning.

Du kan genkende dig selv som en let omgængelig person, der med sikker hånd og høj præcision arbejder seriøst med dit forretningsområde. Du arbejder fint i både store og mindre teams, hvor du selvstændigt opsøger og igangsætter opgaverne administrativt og praktisk på byggepladserne. Det er vigtigt, at du er klar over, at jobfunktionen indebærer både forberedende administrativt arbejde og praktisk arbejde med afsætning på byggepladserne – i al slags vejr.

Vi tilbyder

Vi vægter og tilbyder dig et supergodt arbejdsmiljø, hvor hverdagstrivslen er i højsædet. Du møder ligeså et konkurrenceorienteret og hjælpsomt miljø, hvor flid og viljen til at ville lykkes, er en højtprioriteret værdi. Din ansættelsespakke vil afspejle din erfaring som Landmåler, med en god løn, pension, sundhedsordning, firmabil samt IT-pakke – samlet set en konkurrencedygtig pakke der matcher de krav vi stiller til stillingen.

Hvad gør du nu

Send dit CV med en kort motiveret indledning, hvor du beskriver din erfaring og interesser i jobbet som Landmåler. Vedhæft dine uddannelsespapirer og andre dokumenter, du ønsker medvurderet.

Du skal ikke sende en egentlig ansøgning, men har du mod på at sende en kort video-præsentation af dit selv, er du velkommen.

I forbindelse med ansættelsesprocessen, anvender vi Thomas Internationals ”Testbatteri”, som består af Person Profil Analyse, GIA Test og TEIQ Analyse. Herved giver vi dig og os de bedste forudsætninger for en god job-introduktion og høj trivsel i Gunnar Nielsen A/S.

Anden vigtig information

Vil du vise din interesse og stille de spørgsmål, du har, er du velkommen til at kontakte Cristian Willum, HR Afdelingen på mobilnummer 4052-2731 eller på mail: cw@gn-as.dk.

Vi arbejder ikke med en egentlig deadline for denne ansøgning, men indkalder løbende til samtale. Send gerne straks dit CV med dokumentation til: job@gn-as.dk.

Hvis muligt ønsker vi en tiltrædelse hurtigst muligt og meget gerne senest pr. 15. august 2021.

Arbejdssted er med udgangspunkt i hovedkontoret beliggende Vestvej 4, 9600 Aars.

 

Om Gunnar Nielsen A/S

Siden 1939 har det hos os i Gunnar Nielsen A/S været det kvalitetssikre håndværk, det lokale kendskab og de store gule maskiner, der får vores hjerter til at slå. 

Det skal være sjovt at gå på arbejde, hvor vi samtidig skal udvise seriøsitet og flid for at opnå de resultater, der kendetegner den ambitiøse virksomhed, vi er. Det ansvar, der følger med at være en del af en vinderkultur, skal findes hos hver eneste medarbejder.

Vi udvikler virksomheden gennem et stærkt og godt samarbejde i hverdagen, hvor vi taler ordentligt og respektfuldt til, om og med hinanden – og holder fokus på et attraktivt fællesskab alle ønsker at være en del af.

Vi ønsker at være en attraktiv og professionel samarbejdspartner, der efterlever nedenstående fire samværs-værdier:

  • Vi tænker kunden som en del af familien
  • Vi tager ansvar for at opgaven bliver løst
  • Vi planlægger og udfører opgaven med omtanke
  • Vi holder, hvad vi lover


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
GUNNAR NIELSEN. AARS A/S
Vestvej 4
9600 Aars
Kontaktperson
Cristian Willum
Tlf:
98622722
Adresse:
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2021
Udløber:
13-06-2021
Kviknummer:
LJA-82115534
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
HØRNING INSTALLATION ApS
Skanderborg, Østjylland